Azok a férfiak, akiket erős testszőrzettel áldott meg gyantáztatják a hátukat? 21/F
Sok képet látni, ha mellkas szőrös a háta meg tükörsima, instagramon látni ilyet hétköznapi embereknél is, kíváncsi vagyok h ezek az emberek mind gyantáztatnak? Nekem is elég erős a szőrzetem szóval a hátam is szőrös. Vagy van olyan, h elég dús a mellkasán a szőr a hátán meg nem nő semennyi? Én nem akarom gyantázni a hátam, de ha csak rövidre vágom testszőrnyíróval az meg olyan mintha nem csináltam volna semmit kb. csak rövidebb..
Azèrt ideírtam, mert talán itt van a legtöbb férfitársam. Tapaszatalatokat várnék.
Van barátom, aki rendszeresen jár gyantáztatni a hátát, mert neki is dús rajta a szőr.
Nekem nincs a hátamon semmi szőr, a melkasomon is csak kevés, de a fenekemet havonta borotválnom kell, hogy ne úgy nézzek ki, mint aki szőrnadrágban van :)
Kozmetikusom ügyfélkörének kb 35 %a férfi v tini fiú, szőrtelenítés ill kozmetikai kezelés. A csaj, aki a villanófényes kezeléseket csinálja azt mondta, hogy az ügyfelei negyede/ötöde férfi. Vidéki kisvárosról van szó. Múltkor amig pakolás volt a fejemen egy csaj jött a völegényével szőrtelenítésre.
Semmi ciki vagy szégyelni való nincs benne, ha valaki szőrteleníttet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!