Ha férfiként van felfázásom mi segíthetne leggyorsabban?
Eddig ismeretlen volt nekem a dolog, de most, pár napja nagyon sok a vizelési inger, enyhén csíp is, valamint többször érzem, hogy valamennyi vizeletet, mint ha nem tudnék már kiengedni.
Természetesen felmerült bennem a prosztata gyulladás gyanúja is, de egyelőre a felfázás, ami a tünetek alapján esélyesebb.
Ahogy látom a nőket sokkal jobban érinti ez a dolog, így sokszor nehéz találni valamit, ami esetleg kifejezetten férfiként jobban segítene.
Mit kellene kerülni?
33 vagyok.
Ez nem "semmi". Ha nem kapsz rá időben kezelést, akár vesemedence gyulladás is lehet belőle...
Nem szabad egy hólyaghurutot bagatellizálni.
Tényleg nem értem ezeket a kérdéseket...
Sokan eleve úgy kezdik, hogy ez és ez a baja, és NEM AKAR orvoshoz menni...
Mégis, mit várnak? Hogy valaki itt hókuszpókusz elmulasztja a betegségüket?
Azért ennyire nem vészes a helyzet, mint itt írják a mindmeghalunk hívek.
Lényeg a sok folyadék, de tényleg sok!
Szépen kimosódik.
Ha nem javul, akkor menj a háziorvoshoz első körben
Irány a doki, de amíg nem kapsz idöpontot, vagy nem tudsz menni valani oknál fogva addig igyál sok csalán teát, az hatásos a tünetek enyhítésére. De tényleg sokat igyál, ilyenkor nagyon sokat kell inni hogy mossa a rendszert a szervezeted.
Viszont amint tudsz menj el dokihoz, irni fog fel gyulladás csökkentöt, meg amit jónak lát a tüneteid alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!