Szerintetek merjem páromnak használni? Többi lennt
Figyelt kérdés
Páromnak több éve elég jól kiterjedt viszketös pikkelysömör szerü foltok vannak a combjai felsö felén egészen a lágyékáig húzódik. Engem nagyon zavar hogy folyton vakaródik meg rettentöen csúnya is olyankor neki. Föleg akkor ha meleg van és megizzad. Barinöm kapott egy Dermovate kenöcsöt a kézfején levö ekcémára ami szépen el is mulasztotta neki. (Ez pikkelysömörre is jó) szerintetek be merjem neki kenni ezzel, mert azt írják a leírásába hogy nemi szervek közelében fokozottan ovatosan kéne alkalmazni. Orvosról párom tudni sem akar mert már járt ezzel kapcs többször is de nem lett jobb neki utána :( Meg ö ezektől az orvosos dolgoktól viszolyog. Vérvétel meg egyebek szóba sem jöhet. Mivel öt nem igazán zavarja így csak az jöhet szóba amit én "előírok" neki. Segítségeteket elöre is köszönöm!2022. okt. 7. 15:14
21/21 anonim válasza:
Én egy ilyent használok néha most: Totes-Meersalz, Stolz Gmbh. Itt vettem Magyarországon. Ezt is tán érdemes kipróbálni a szteroidosok üzemszünetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!