Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek merjem páromnak...

Szerintetek merjem páromnak használni? Többi lennt

Figyelt kérdés
Páromnak több éve elég jól kiterjedt viszketös pikkelysömör szerü foltok vannak a combjai felsö felén egészen a lágyékáig húzódik. Engem nagyon zavar hogy folyton vakaródik meg rettentöen csúnya is olyankor neki. Föleg akkor ha meleg van és megizzad. Barinöm kapott egy Dermovate kenöcsöt a kézfején levö ekcémára ami szépen el is mulasztotta neki. (Ez pikkelysömörre is jó) szerintetek be merjem neki kenni ezzel, mert azt írják a leírásába hogy nemi szervek közelében fokozottan ovatosan kéne alkalmazni. Orvosról párom tudni sem akar mert már járt ezzel kapcs többször is de nem lett jobb neki utána :( Meg ö ezektől az orvosos dolgoktól viszolyog. Vérvétel meg egyebek szóba sem jöhet. Mivel öt nem igazán zavarja így csak az jöhet szóba amit én "előírok" neki. Segítségeteket elöre is köszönöm!

2022. okt. 7. 15:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
10: Pár nap, azaz 5 napnál semmi esetre sem tovább. De sajnos vissza fog térni a probléma. Orvoshoz kéne inkább fordulnia.
2022. okt. 9. 10:41
 12/21 anonim ***** válasza:
#10 akár már ebben az állapotban is érdemes abbahagyni a Dermovate kezelést, és áttérni más kocsikenőcsökre, shea vaj, Biyovis Aktív Balzsam, stb.
2022. okt. 9. 11:00
 13/21 A kérdező kommentje:
Eddig kétszer kentem be neki. Ezekszerint ilyen alkalomszerüen sem kéne használni? Arra gondoltam amikor nagyon vörös és viszket neki enyhítésként kennénk. Nem mindennap. Más krémet már próbáltam. Kozmetikus vagyok van pár jókis kencém itthon :) Cerave DMes direkt ilyenre való krémet próbáltam de nem igazán lett jobb. Igaz ezzel ha bekenem neki ég csíp a bekremezés utan de szépen leviszi a vörösséget.
2022. okt. 10. 12:03
 14/21 anonim ***** válasza:

Ez nem kozmetikai problema es kezelés.

Nem ertem h egy felnőtt ember miert nem megy orvoshoz... vannak mar nagyon jó fenyterápiák és egyéb módszerek a psori tünetek enyhítésére.8

2022. okt. 10. 12:10
 15/21 A kérdező kommentje:
Hidd el nekem ez Örök harcom vele. Ö ilyen így fogatam el. Kiskorába sok a rosszemlék, felnött korába meg a kivárás a rendelőben az empátia abszolut hiánya... ez mind hozzájárult. Van két szép gyerekünk és szeret gondoskodik rólunk. Próbalok segíteni rajta de ezt az orvosos témát 8 év utan elengedtem vele kapcsolatban :)
2022. okt. 10. 12:58
 16/21 anonim ***** válasza:
55%
Egyébként tökéletesen értelmetlen lépés lenne orvoshoz menni vele. Felírná a Dermovate kenőcsöt. :D Nem tudom, a kedves hozzászóló minek rugózik ezen.
2022. okt. 10. 13:12
 17/21 A kérdező kommentje:
Szerintem is amúgy :) Én anyukaként járok elég sokat orvosokhoz hol a gyerekeimmel hol magammal :) De azon kívül hogy tényleg várunk meg tippelgetnek hogy mit is kéne más nagyon nincs :( Összefoglalva eddig nagyon jó ez a "kence" . Csak az az aggodalmam amivel a témát indítottam hogy nem igazán szeretném ha a páromnak baja lenne. De talán okosan használva ez sem veszélyes.
2022. okt. 10. 15:25
 18/21 anonim ***** válasza:

ezt néztétek már?

[link]

2022. okt. 10. 15:33
 19/21 A kérdező kommentje:
Szia! Igen többekközt ezt is :) Eddig bevált ez a kence :) Az lett a stratégia hogy nem minden nap kenjük nehogy besokaljunk hanem amikor nagyon "lángol" a böre és vakardodzik. Beszéltem egy ismi börgyógyásszal szerinte így jo lehet igaz el nem mulassza csak tüneti kezelés :( elöbb utóbb rábeszélem menjünk el ismihez csak nehéz dió :) köszönöm mindenkinek a hozzászóllásokat :)
2022. okt. 12. 15:40
 20/21 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, mi a helyzet veletek, eljutott a párod orvoshoz? Mivel kezelitek?
2023. máj. 10. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!