Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van akinél még így van?

Van akinél még így van?

Figyelt kérdés
27 vagyok, valószínűleg apámtól örököltem a korai kopaszodást, szóval ez genetikus nálam. Viszont az a furcsa, hogy nekem csak fent a forgómnal kopaszodik hónapok óta a hajam, oldalt és hátul meg olyan hosszú a hogy ihajj és onnan alig hullik ki valami, de bezzeg fentről. :D Nálam mondjuk lassú folyamat, szerintem azért zajlik lassan az egész, mert külsőleg és belsőleg is ápolom a hajam, vitaminokkal, hajpakolásokkal stb. Csak idegesít, hogy mindenhol szép hosszú, de fent a forgómnál látszik már a fejbőröm. :/ Van még valaki, aki ilyen szerencsés mint én? :D Kíváncsi vagyok kinek hol kezdődött meg a férfias kopaszodás. Már ha megkezdődött, ha nem akkor mázlisták vagytok. :D

2022. okt. 4. 14:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Férjemnek ugyan ez. 25-26 év körülre kezdett el látványos lenne nála a kopaszodás. Ugyan úgy a feje tetején. Oldalt és hátul neki is még ugyan olyan dús mint régen de felül már szinte semmi azóta. Amikor már tényleg nagyon feltűnő volt mindenki számára, akkor elkezdte folyamatosan géppel 1-esre nyírni és ennyi. Erre sajnos nincs megoldás.
2022. okt. 4. 14:39
 2/3 A kérdező kommentje:
1: Érdekes ez az egész kopaszodás dolog. Mondjuk annyit tudok, hogy a DHT, ami felelős a kopaszodásért, a fej oldalsó és hátsó része rezisztens rá, a fejtető viszont érzékeny és ezért hullik ki onnam a haj sajnos. Tudom, nincs megoldás, a hajbeültetés sem megoldás amúgy.
2022. okt. 4. 14:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Faterom, nagyapám kopaszodott korán. Én 43 vagyok, de még köszöni jól van. Kicsit talán a tetejen ritkul, de nem vészes, sőt, mintha megállt volna az utóbbi 5-7 évben. Mi a titka? Nem tudom de 20 éves korom óta naponta megmosom, van amikor samponnal, van, amikor tusfürdővel, ami éppen ott van (ha nincs semmi, akkor szappannal). 5-10 éve hagytam rábeszélni magam csoda sampomra, olajra, szrt sem ért, se rosszabb, se jobb. Stressz nem túl jelentős az életemben, szex átlagos, kajakra figyelek, szerintem jól érkezem. Szóval a jó ég tudja mitől függ.
2022. okt. 5. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!