Mennyi időt töltetek a WC-n ülve?
A kérdés apropója ez a cikk:
Én meglepőnek találtam a felmérést, mert sosem szoktam a szükségesnél több időt ülni a WC-n, de kíváncsi vagyok, hogy ezzel csak én vagyok-e így vagy tényleg az van, amit a cikk is állít.
Én nem értem mit lehet olyan sokat üldögélni a szarszagban. Nálunk pl a WC-ben nincs is radiátor, tehát hosszú időt pucér alféllel eltölteni nem is túl komfortos hidegebb időben.
Nálam a pisilés 2 perc, a kakkantás 2-3, törléssel, kézmosással együtt. Kinyomom és megyek a dolgomra. Nem elmélkedek, üldögélek felette.
"Törökországban, Bulgáriában, és azon a környéken elég sokfelé mai napig is csak egy guggolós "lyuk" van csak, wc csésze nuku."
Kár, hogy ez felénk nem divat. Sokkal könnyebb és egészségesebb is gugyulva kitolni, mint üldögélve.
Általában 25-30 perc, mire normálisan kijön minden. Van, hogy megvan 15 perc alatt is de az ritka, illetve van, hogy 40 perc után jön meg igazán az ihlet de szerencsére az is ritka. :D
Mondjuk nálam ez kiskorom óta fennáll, elég nehezen, csak több év alatt sikerült megoldani, hogy nagyjából napi szinten el tudjak menni elintézni a nagy dolgot. Előtte átlagosan heti 1-2x ment, de akkor is sokáig tartott. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!