Mit érzek a mellemben 22 férfiként?
Nem nagyon szoktam tapogatni a mellem körül, de mikor megtettem éreztem egy csomót. Ezután elkezdtem megnézni, jobban és igazából mindkét oldalon több ponton is érzek ilyen "csomószerű" képződményeket, jellemzően szimmetrikusan. Ezen felül olyan göröngyös az egész mell.
Ezek a csomók amiket érzek ezek mik lehetnek? Izom? Szimplán ilyen tapintása van a zsírszövetnek? Esetleg valami hormonális elváltozás?
#1 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Mindenkinek van melle, ne idegelj.
4#
Nem valószínű, mert úgymond a mell belső oldalán is érzem ezeket, ott pedig elméletileg nincsen.
Lehet, hogy a csomó nem jó kifejezés egyébként rá, de bizonyos szögekből úgy érezni, mintha az lenne. De, pl. ha elfordulok az egyik oldalra, akkor más mintha nem is lehetne érezni. Régebben hasam alján és a bicepszeim oldalsó részében volt hasonló (talán egy kicsit más "tapintás"). Jelenleg kb. egy 8kg túlsúly van rajtam. Ahogy fogytan úgy csökkent az érzékelhetősége bicepsz es alhas környékén, ebből is gondoltam, hogy akár zsírszövet? is lehet.
22 férfiként?
Eukarióta vagy, hogy osztódással szaporodol???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!