Van lehetőség hogy mélyebb lehessen a hangom férfiként?
A problémám az hogy gyerek korom óta szinte már idegesítően éles és egyben lágy a hangom.Valahogy úgy kellene elképzelni mint ha héliumot szívtam volna!Próbáltam a szivart és wiskit egyben 4hónapon át semmit nem ért!
Próbáltam már magasabb és mélyebb hangot éneklésével is hátha.Az sem ért semmit!
Ha megfázom fáj a torkom akkor talán egy kicsit mélyebb rekedtebb a hangom.
Kérdésem,mivel próbálkozhatnék még a fentebb említetteken kívül amitől kissé rekedtebb és mélyebb(férfiasabb) lehetne a hangom?
Van egyáltalán erre valami lehetőség?Akármi!Persze égéséges azaz műtéteken és orvosi beavatkozásokon kívül?
Nagyon érdekel a téma évek óta!
Szóval kérnék mindenkit csak értelmes valamire való válaszokat szeretnék.
Az a "férfi" esetedben mit jelent? Hány éves vagy? 20 elmúltál már?
(Egyébként elsőre az állandó megfázás jutott eszembe, csak írod, hogy egészséges dolog legyen... :))))
20 év cigizés után mélyebb és rekedtebb hangod lesz...
Egyébként nincs mód hang mélyítésére nem orvosi beavatkozással. Nem tudom hogy azt csinálja -e valahol valaki.
Kérdés: csak magadat hallod így, vagy készítettél már felvételt is róla, hogy visszahallgasd? Nekem például jóval mélyebb a hangom, mint "belülről" hallom. Mások milyennek hallják?
Keress fel egy beszédtanárt, ő segíthet a beszédtechnika javításában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!