Lehet hülyén hangzik de rossz ízt érzek orron történő kilégzéskor. Mi lehet a kiváltó ok?
Figyelt kérdés
Mult héten kezdődött el és még mindig tart. Ha eszek iszok akkor enyhül az íz teljesen nullára főleg akkor jelentkezik ha nem eszem/iszom sokáig. Ezt úgy kell elképzelni hogy amikor az ember sokáig nem mos fogat ugyan az az íz társul mellé ilyen kissé állott nem lehet leírni milyen is pontosan. És ezt csak akkor érzem ha erősen kilégzek az orromon. Arcüreg nem lehet szerintem mivel azt nyelésnél kellene érezzem. Teljesen tanácstalan vagyok ez ügyben..? . Mellékesen se nem köhögök és semmilyen egyéb tünetem nincs egy minimális refluxon kívül.2022. szept. 13. 04:52
1/3 anonim válasza:
Kirohadt egy, vagy több fogad, rendszerint a bölcsességfog szokott fájdalom nélkül megpunnyadni, nekem 40 éves korom ellenére van még lyukas tejfogam.
2/3 anonim válasza:
Én egy fogászati kontrollal kezdenék.
3/3 anonim válasza:
Fogszuvasodás, vagy torokgyulladás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!