Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Megkaptam a pfizer oltast...

Megkaptam a pfizer oltast félek tőle de már beadattam az elsőt mondják hogy 2 even belul rossz lesz a szervezetre félek tőle érdemes volt beadatni vagy sem?

Figyelt kérdés
2021. szept. 6. 22:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
És ezt kik állítják?
2021. szept. 6. 22:56
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Majd kiderul, hogy miképpen lesz. Próbavakcinak akarmi megtörténhet. Lehet, hogy semmi bajod nem lesz lehet, hogy a jövődért mar nem kell aggodnod. Kitudja, még a gyarto sem.
2021. szept. 6. 22:58
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Tíz virológusból kilenc virológus az egy virológus. Ebből is látszik, hogy megalapozatlan a félelmed, nem kell 2 évet várnod.
2021. szept. 6. 22:58
 4/10 anonim ***** válasza:
3 ezt hogy érted?
2021. szept. 6. 23:07
 5/10 anonim ***** válasza:
#4 ahogy leírtam
2021. szept. 6. 23:09
 6/10 anonim ***** válasza:
#2 A Pfizer vakcinája két hete megkapta az USÁ-ban az FDA végleges engedélyt. Ez két szempontból fontos, egyrészt ezt a vakcinát a pandémiás vészhelyzet elmúltával is lehet alkalmazni (orvos felírhatja, patikában kiváltható lesz), másrészt nincs akadálya, hogy a munkáltató kötelező jelleggel előírja a dolgozóinak. Várhatóan az EU-ban is hamarosan megkapja a végleges engedélyt.
2021. szept. 6. 23:23
 7/10 anonim ***** válasza:

6 mondjál már olyan vakcinát amit pl németeknél egy cég előírhat.

Eddig még az oltási státuszt sem volt joga kikérni a munkáltatónak. Sőt, semmilyen eü státuszt, ld. andreas lubitz, pilóta.

Most vergődnek, hogy előmelegítsék ennek is a terepet.

2021. szept. 7. 00:25
 8/10 anonim ***** válasza:

5 tűből 3 tű meg 2 tű.

Nyilván úgy nem értettem, ahogy leírtad. Ezek szerint te sem, ha nem tudod nekem tudatlannak érthetően leírni.

2021. szept. 7. 00:27
 9/10 anonim ***** válasza:
32%
Lépj be a " Pfizer mellékhatások "" face csoportba, megtudod hogy mire számíthatsz.!!!
2021. szept. 7. 07:37
 10/10 anonim ***** válasza:
83%
Lépj be a "koronavírus mellékhatások" face csoportba, megtudod hogy miről maradsz le!!!
2021. szept. 7. 22:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!