Rossz ízületekre megoldás?
Az elsőt szedtem - használt, de most a második linken lévőt is szeretném kipróbálni (nekem a térdem, és a derekam tropa)
Hasznos az ördögcsáklya krém is, vagy Fekete Nadálytő kenőcs, a kurkuma jó gyulladáscsökkentő, a zöld kagyló is hasznos.
A zöldkagyló kapszula azért is vonz, mert nemcsak kurkumát tartalmaz még, hanem a híres ázsiai Csüdfüvet is.
Minimum egy dobozzal kell végig szedni a kapszulákból, hogy kifejthesse a hatását. A kenőcsök - mondhatni - azonnal hatnak hozzájuk képest.
kurkumat en is ajanlom
illetve Nutriverum liquid kollagenjet a piacon legmagasabb hatoanyag tartlama van es laktozmentes is ténylegesen az nem csak ra irjak
Nem annak van a legmagasabb hatóanyag tartalma. Szóval ez bukta. A Nutriversumról eddig csak rosszat hallottam. Karzsibbadás vagy erőteljes hasmenés.
Amit javaslok az orvos. Megvizsgált, személyre szabott prognózisnál nincs jobb. Lehet akár porcleválásod is. Vagy kezdődő porcleválás.
akkor melyknek van 10.000 mg meghallado ? mert nem halotam meg ennel magasabbrol.
közel 1 éve használom éns nincs se karzsibadásom se hasmenesem viszont
többitől volt haspufadasom es hasmenesem laktoz miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!