Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az éjszakai magömlés álomban...

Az éjszakai magömlés álomban végzett maszturbáció, vagy csak egyszerűen kijön?

Figyelt kérdés
Én nem szoktam semmit érezni, és sokszor nincs erotikus álmom sem mellette. Egyszerűen amikor felébredek, látom, hogy van egy kisebb volt a nadrágomon.

2022. szept. 11. 11:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem mind2 elő szokott fordulni.

Van amikor erotikus álmom van és úgy jelenkezik a magömlés.

És van az amikor csak felkelek és nedves.

Amúgy én sem szoktam maszturbálni.

2022. szept. 15. 08:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Az éjszakai magomles minden fiatal férfinek jelentkezik.Ez jelzi,hogy minden rendben működik a nemi szerveknél.Ha 20 éves korig nem következik be,akkor érdemes felkeresni az orvost,mert ott valami nem működik rendesen.
2022. dec. 11. 16:27
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Általában az éjszakai magomlest szexuális álom okozza!Egy férfit élete végéig elkiserheti,ha hosszabb ideje nem élt nemi életet!Régóta nem maszturbalt!Ezért is kell hetente legalább egyszer kiverni a peniszed!
2022. dec. 26. 18:51
 14/15 anonim válasza:
Utóbbi. Ha nem maszturbálsz valahogy ki kell ürüljön magától
2023. jan. 10. 21:15
 15/15 anonim válasza:
Amíg nem volt barátnőm addig hihetetlenül jó volt számomra az éjszakai magömlés, tökre élethűen éltem át szebbnél szebb nőkkel álmomban a szitut, és nagyon jó volt, aztán reggel alsót cseréltem lefurodtem azt annyi de amióta csajom van azóta nincs ilyen "problémám" 😃 xDD
2023. jan. 29. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!