Az éjszakai magömlés álomban végzett maszturbáció, vagy csak egyszerűen kijön?
Az agyad utasítja a szervezeted minden egyes pontját, így az ondóhólyag záróizmát is az ürítésre.
Nem tudatos reakcióról beszélünk, nem feltétlen kell hozzá erotikus álom.
Többnyire magától, vagyis spontán történik.
Nem baj. A helyedben nem aggódnék emiatt.
Még felnőttekkel is előfordulhat, bár rendszeres nemi élet/maszturbáció mellett kisebb eséllyel. Serdülőknél pedig teljesen természetes.
#7.
Nem szoktam maszturbálni, barátnőm pedig nincs, így a marad a szervezetem saját megoldása.
Olyan is volt, hogy felkeltem épp akkor, és semmit nem éreztem, csak láttam, hogy folyik ki. Merevedésem se volt.
Valószínűleg volt merevedésed, csak mire magadhoz tértél, elmúlt. (Éjszakánként mindig többször is van merevedésed is, akkor is, ha nem tudsz róla).
Ezt befolyásolni nem tudod. Ha valami okból nem maszturbálsz, attól még a szervezeted, hormonháztartásod továbbra is működik, tehát ez időnként továbbra is előfordul majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!