Ha nem maszturbáltam 37 napig, majd éjszakai magömlésem volt, akkor innentől gyakrabban lesz, vagy kb. 37 nap lehet a következőig is? Mitől függ?
Az okokat nem firtatnám, nem az a lényeg, hogy kiverem-e, vagy nem, a kérdésre érdekel a válasz szimplán.
Szóval ilyenkor gyakrabban várható?
Korábban még sose volt ilyen, akkor lehet, hogy nem is az önmegtartóztatás miatt történt most, hanem mert még nem volt?
19f
Nagy akaraterőd van, az biztos!
Hát, szerintem ha mondjuk a 20. napban vagy és egy jó csajról álmodsz sokáig, akkor lehet eldurran úgy is :D
23/f
Mostmár összezavarodtam. Akkor most megint lesz hamarosan, vagy inkább verjem ki, és akkor lehet megint 30+ nap? Több mint egy hete volt legutóbb.
Miért másabb, ha magamnak intézem, és nem spontán jön? Így is úgy is kiürül. Vagy kevésbé?
"Akkor most megint lesz hamarosan, vagy inkább verjem ki"
Szerintem még a világ legjobb urológusa sem tudná ezt megmondani neked :) Az emberi test nem egy mérnöki szerkezet, nem úgy működik, mint egy óra. Az, hogy mikor lesz újra magömlésed, nagyon sok dologtól függ.
"Miért másabb, ha magamnak intézem, és nem spontán jön?"
Ha magadnak csinálod, az azért élvezetesebb, nem? :D Főleg, ha más csinálja neked. Az meg pláne!
"Így is úgy is kiürül. Vagy kevésbé?"
Érdemes utánaolvasnod, urológusok például tanácsolják a rendszeres magömlést, mert jót tesz a prosztatának. Csökkenti a rák esélyét, növeli a szexuális potenciált időskorban (ha fiatalon többet csinálod, az kihathat az időskorra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!