A sok maszturbáció által csökkent mennyiségű tesztoszteron tini korban visszavethet a fejlődésben?
A maszturbáció nincs érdemi hatással a tesztoszteron szintjére. Ha hatással lenne rá, a rendszeres nemi élet is hormonális problémákat okozna.
Bár a kérdésedből nem derül ki, miért érzed magad lemaradva, de jó eséllyel csak későn érő típus vagy.
"sok maszturbáció által csökkent mennyiségű tesztoszteron"
már eleve ez hülyeség
persze a neopuritánok ezt terjesztik
de igazából azért maszturbálsz mert magas a tesztoszteron szinted és nem fordítva
a maszturbálás nem vet vissza a fejlődésben, ahogy a járás sem.
érdekes, hogy olyan mozgalom nincs, hogy 30 napig nem járok
a nemi szerveid ugyan olyan testrészed mint a kezed, lábad, nem beszélve a belső mirigyeidről, amiket akkor is használsz ha nem akarod.
Hát amíg fejlődésben van a tököd, addig biztosan kisebb marad.
Én 9 évesen már vertem nem is lettek túl nagy golyóim, szóval azért van egy határ ami alatt szerintem nem kéne.
Nemtudom más hogy van vele, de nekem már 6 évesen is állt a répa oviba, és minden kis hugyosbugyi a csodájára járt.
Egyszer be is hívták érte anyámat, hogy mutogatom magam, de nem tehettem róla ha egyszerűen egész délelőtt, vagy ha nem engedtek ki pisilni akkor sátor volt a gatyámba és azt kérdezgették folyamatosan, hogy "az mi?", meg mi van a nadrágomba?
Én meghaltam ezen a kommenten hahahaha 😄😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!