Hátra szoktátok húzni a figymátokat vizelèskor?
Figyelt kérdés
Kb 10 èves lehettem mikor először így vizeltem. Akkor tetszett az hogy sokkal erősebb sugárban távozik belőlem. Aztán kb reflexből jött hogy hátrahúzom. Most meg csak úgy tudok vizelni mert ha nem húzom hátra akkor mindenfelè megy csak arra nem amerre kellene.#fityma #Vielès
2022. aug. 28. 10:19
23/29 anonim válasza:
Én mindig hátrahúzom,amennyire csak lehet, kibújtatom a teljes makkot, úgy a legerősebb a sugár.
24/29 anonim válasza:
Igen, hátrahúzom, így tanították kiskoromban.
Ha nagydolgot végzek, és közben vizelek, akkor is hátrahúzom annyira, hogy ne menjen a fityma alá.
Sőt, van amikor nem húzom vissza a bőrt, hanem úgy rakom el az alsóba, így nem annyira érzékeny a makkom és tovább bírom, amit tovább kell bírni ;)
25/29 anonim válasza:
Míg volt bőr, én is felhúztam gyerekként
26/29 anonim válasza:
Kb 15-16 évesen kezdtem el hátrahúzni vizeléskor. Eleinte fura volt, és úgy éreztem, hogy ettől mindenfele megy. Aztán gyorsan megszoktam. Nemsokkal később elkezdtem állandóan hátrahúzva hagyni a fitymát, így mindig kint van a makkom.
27/29 anonim válasza:
Érdekes ez amúgy, ahogy olvasom van akinek akkor megy össze vissza a vizelet ha hátrahúzza. Nekem foditva van, amikor nem húzom hátra akkor megy minden irányba, viszont ha teljesen hátrahúzom, akkor szép egyenletes sugárban jön. Amúgy bezavar a sugárba a fitymám. Gondolom ez függ attol is hogy kinek milyen a húgycsőnyílása.
29/29 anonim válasza:
Általában én is hátrahúzva tartom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!