Hátra szoktátok húzni a figymátokat vizelèskor?
Figyelt kérdés
Kb 10 èves lehettem mikor először így vizeltem. Akkor tetszett az hogy sokkal erősebb sugárban távozik belőlem. Aztán kb reflexből jött hogy hátrahúzom. Most meg csak úgy tudok vizelni mert ha nem húzom hátra akkor mindenfelè megy csak arra nem amerre kellene.#fityma #Vielès
2022. aug. 28. 10:19
11/29 anonim válasza:
Nem,de ebből még semmilyen bajom nem adódott.
12/29 anonim válasza:
Kb félig, hogy ne legyen útban.
13/29 anonim válasza:
Miért kell dicsekedned a hugyozással???
14/29 anonim válasza:
Nekem csak a makk tövéig ér a bőr, nincs mit hátrahúzni.
15/29 anonim válasza:
Mindig is így vizeltem
Így lehet irányítani
17/29 anonim válasza:
Nekem sokáig fitymaszűkületem volt, így nem tudtam hátrahúzni, de amint annyira kitágult mindig hátrahúztam a vizeléshez, ezzel is tágítva a szűkületet. Már 10 éve megszünt a szükület teljesen, de annyira rutinszerű lett a dolog, hogy mindig hátra húzom a mai napig.
18/29 anonim válasza:
mindig hátrahúzom különben menne mindenfelé
19/29 anonim válasza:
Csak annyira húzom hátra hogy ne legyen útban a bőr.
20/29 anonim válasza:
Nekem akkor megy irányíthatatlanul minden felé ha hátrahúzom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!