Fityma szűkülési műtéten vagyok túl és lenne pár kérdésem a hozzáértőktől.?
1. Miután leszedtük a kötést az első nap észrevettem, hogy van egy ilyen daganat féleség ott. Ilyen gyűrűre hasonlít és a varrat alatta van és felette nincs bőr és a nemi szerv alatt ez a cucc nagyobb és kihúzza a bőrt is. Ezzel kell valamit tennem?
2. Hogyam szokjam meg azt az érzést amikor a bőr nélküli részhez nyúlok? Én eddig nem nagyon nyúltam hozzá, mert nem volt kényelmes és kicsiként nem is nagyon fogtam fel a következményeket és most rossz érzés ha hozzáér a gatyához...
3. A fájdalom és a 2. kérdés érzése mikor múlik el?
4. Miért van az, hogy mikor pisilek a pisi össze-vissza megy, szóval egyszer jobbra, egyszer balra, egyszer középre stb...
Igazából ennyi nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat!
Szia nekem 2 éve volt ugyanígy fitymaszűkület miatt műtétem, sajnos másképp már nem lehetett megoldani:(
Na szóval sorstárs, egy biztos az első kettő hét kellemetlen és fájdalmas főleg az első! 1 kérdésedre válaszolva nekem is nagyon csúnyán sebesen nézett ki a varázspálca műtét után de ha megfelelően ápolod amit kaptál krémeket, kötést cserélsz 1 hónap alatt látványosan javulni fog:) ez miatt ne félj! Csak ne piszkáld feleslegesen
2. Kérdésed, igen ilyenkor nagyon érzékeny a makk mivel eddig bőr fedte ez 1-2hét alatt megszokod és észre se veszed majd már.
Úgy az egész fájdalom 1honapig tarthat teljesen de az a max, teljes gyógyulási idő az 1,5hónap kibírod!
Pisiléshez meg majd hozzászoksz elején nekem is nehézkes volt de ahogy gyógyult és nem kellett kötés úgy már normálisan ment a pisilés.
Lényeg hogy legyél türelmes!
Ha valami nagyon rosszat tapasztaltnál nem gyógyulna 1 hónap alatt semmitakkor érdemes beszélni egy urológussal.
De bármi apró dologban tudok segíteni írhatsz privát. Jobbulást!✌️
A duzzanat lelohad majd a seb körül, amely idővel egyre jobban kisimul majd.
A makkod és a kifordított belső fitymád hozzászokik az új helyzethez.
A vizelet akkor szokott össze-vissza menni, ha a fitymafékedet is kivágták a körülmetéleskor, mert akkor a műtött terület kicsit kidomborodva nyomhatja a húgycsövedet belülről.
Nem kell félned, mert fiúk és férfiak százmilliói vannak körülmetélve, így bár itthon kisebbséget alkotunk, de máshol ez teljesen a normál élet része. Számos országban elképzelhetetlen, hogy egy felnőtt férfinak meg legyen a fitymája vallási, kultúrális vagy egészségügyi okok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!