Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Prosztatagyulladás ellen már...

Prosztatagyulladás ellen már nem tudom mit tegyek... valakinek tipp? F28

Figyelt kérdés

Évek óta szenvedek vele, voltam már tenyésztésen, mindenféle vizeletvizsgálaton, spermavizsgálaton stb.

A 18. kerületi SZTK-ban lévő urológián két dokinál is voltam, sikeresen megvizsgálták a vizelésem erősségét.

Majd elmentem egy magándokihoz egy vagyonért, aki megvizsgált majd ajánlotta, hogy egyek tökmagolajat és kisvirágú fűzikét, ezt is tettem hónapokig. Sokat nem javított a dolgon, sőt...

Majd a Medicoverben, szintén saját költségemre, az ott található urológián egy doktornővel eljutottunk addig, hogy E-choli baktériumom van, és végigcsináltatott velem 2 Augmentin Duo antibiotkum kúrát, melyek túl sokat nem segítettek, mert megint visszatért, kb. 1 hónapig hatott. Ezután egy harmadikat akart... Azt már nem vállaltam.

Komolyan mondom nem tudom már, hogy mi a jó eget csináljak. Fáj elélvezésnél, utána a húgycsövem éget, főleg ha utána vizelek. Valakinek megoldódott, valaki esetleg egy orvost tud ajánlani, aki tényleges segítséget nyújtott?

2022. aug. 13. 18:02
1 2
 11/16 anonim válasza:
nekem szintén ez van elélvezés után roszabb ég a húgycső a peniszem végén és pisilés után is roszabodik és mivel korul vagyok metélve hat a gatyámmal érintekzik a a húgycsőnyíllás a pénisz végén és fáj ha sokat járok.. szóval nekem is prosztata gyulladásom lehet ... mert a doki nem állapitotta meg csak voltam vizelni meg std vizsgálatokon std negativ viezlés nagyon gyenge midn egy 60 évesnek azt modnta 24 vagyok
2022. aug. 16. 21:49
 12/16 A kérdező kommentje:
Vicc amúgy, de komolyan...
2022. aug. 17. 00:11
 13/16 anonim válasza:
23%
ami nekem kicsit segített az a gyömbér volt de van aki nem bírja ,lereszeltem egy 3 cm darabot tettem bele mézet őrölt fahéjat meg őrölt szegfűszeget és azt ettem kamilla csalán teával öblítve , lehet placebó de nekem használt kicsit
2022. aug. 17. 20:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Az std tesztekkel az a baj, hogy a húgycsőből vesznek valami mintát miközben a prosztata váladékból vagy minimum spermából kéne. Nekem volt olyan hogy sima std teszten semmi nem jött ki te spermából jött ki ureaplasma. Ami nem számít nemi fertőzésnek mert annyira gyakori de nem a prosztatában a helye.

Ha Budapesti vagy ajánlom Varkonyi Viktória-t aki nemigyogyaszeg Pánovics Józsefet aki urológus.

Személy szerint nem gondolom, hogy ezeknek a tenyésztéseknek túl sok értelme lenne mert nekem össze vissza mindenféle eredmény jött már ki.

Alkalmanként egy antibiotikum kúra, stabil kapcsolat, és jó pszichés állapot csodát tesz.

2022. aug. 23. 07:54
 15/16 Kovács János Szal. ***** válasza:
A prosztata gyulladás (prostatitis) nagyon kellemetlen betegség, egy közeli barátom 12-13 évig szenvedett vele, mire meggyógyult. Először valahogyan lett egy prosztata gyulladása, amit észlelt ugyan, de az állami doki azt mondta, hogy nincs baja, egészséges. Ezt elhitte, mivel a tünetek akkor még enyhék voltak, két év alatt nagyon eldurvult, lett egy krónikus prostatitise. Az ilyenkor szokásos antibiotikumokat kapott (Ciprinol főleg, 4 hétig, 6 hétig stb.), ami ideig-óráig segített, de a probléma mindig visszatért. Pszichésen rendkívül megviselte, ájuldozott, gyenge volt, állandó vizelési ingerrel küszködött. Állítólag nagyon nehezen gyógyul ez a szerv, ha egy krónikus prosztatagyulladás fennáll pl. három évig, akkor a gyógyulás is lehet kb. három év. Kb. 6-7 év után már csak kb. évente tért vissza, utána még hosszabb időszakokat tünetmentes volt, de időnként volt problémája vele újra meg újra. Rengeteg ideje ráment, de rendbe jött. Azóta nagyon fél, hogy visszatér a betegsége. Csak óvszerrel él nemi életet évek óta. Azt mondta, hogy még az öngyilkosság gondolata is felmerült benne akkoriban, annyira rossz volt. Végül csak meggyógyult szerencsére.
2023. dec. 30. 19:54
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi Janikám ezt a történetet!
2024. jan. 1. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!