Prosztatagyulladás ellen már nem tudom mit tegyek... valakinek tipp? F28
Évek óta szenvedek vele, voltam már tenyésztésen, mindenféle vizeletvizsgálaton, spermavizsgálaton stb.
A 18. kerületi SZTK-ban lévő urológián két dokinál is voltam, sikeresen megvizsgálták a vizelésem erősségét.
Majd elmentem egy magándokihoz egy vagyonért, aki megvizsgált majd ajánlotta, hogy egyek tökmagolajat és kisvirágú fűzikét, ezt is tettem hónapokig. Sokat nem javított a dolgon, sőt...
Majd a Medicoverben, szintén saját költségemre, az ott található urológián egy doktornővel eljutottunk addig, hogy E-choli baktériumom van, és végigcsináltatott velem 2 Augmentin Duo antibiotkum kúrát, melyek túl sokat nem segítettek, mert megint visszatért, kb. 1 hónapig hatott. Ezután egy harmadikat akart... Azt már nem vállaltam.
Komolyan mondom nem tudom már, hogy mi a jó eget csináljak. Fáj elélvezésnél, utána a húgycsövem éget, főleg ha utána vizelek. Valakinek megoldódott, valaki esetleg egy orvost tud ajánlani, aki tényleges segítséget nyújtott?

Az std tesztekkel az a baj, hogy a húgycsőből vesznek valami mintát miközben a prosztata váladékból vagy minimum spermából kéne. Nekem volt olyan hogy sima std teszten semmi nem jött ki te spermából jött ki ureaplasma. Ami nem számít nemi fertőzésnek mert annyira gyakori de nem a prosztatában a helye.
Ha Budapesti vagy ajánlom Varkonyi Viktória-t aki nemigyogyaszeg Pánovics Józsefet aki urológus.
Személy szerint nem gondolom, hogy ezeknek a tenyésztéseknek túl sok értelme lenne mert nekem össze vissza mindenféle eredmény jött már ki.
Alkalmanként egy antibiotikum kúra, stabil kapcsolat, és jó pszichés állapot csodát tesz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!