Hogyan vegyem rá magam a mozgásra?
178 cm vagyok, 90 kiló. Ez 29 körüli BMI. Egész életemben, a 12 sulis év alatt is állandóan a tesitanárok célkeresztjében voltam, mindig én voltam az, akit kínozni lehet. Szándékosan több ismétlésre köteleztek, én pedig egyre többször és többet lógtam, hiányoztam, híztam, egészen addig, amíg meg nem utáltam a testmozgás minden létező formáját. A társadalom gyerekkorom óta diszkriminál. Most jutottam el arra a szintre, hogy elegem legyen ebből.
Hogyan tudnék lefogyni úgy 75 kilóra? Sportolni nem szeretnék, de kerékpározás, kondi, street workout belefér minden létező mennyiségben. Ha esetleg van valami olcsó, magányos sport, akkor az is belefér, de csapatban nem mozgok és edzővel sem, mert tuti kikezdenek velem.
Előre is köszönöm a segítségetek!
Futas/uszas szoval kardio kezdetben egy heten 3x 1 ora, mikor hozzaszoksz kesobb mindennap 1 ora.
Csak viz, semmi alkohol, csipsz, csoki.
Amit enni kell: rizs, csirkemell, halak, zoldseg minden mennyisegben, keress ra a mediterran etkezesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!