Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá magam a...

Hogyan vegyem rá magam a mozgásra?

Figyelt kérdés
Röviden, csak annyi, hogy 19 éves vagyok és sajnos van rajtam minimum 10 kiló felesleg. Szerencsére a táplálkozásomon tudtam változtatni (saláták (öntet nélkül), csirkemell, update dolgok, stb.) Viszont a mozgásra nehezen veszem rá magam (főleg a fősuli miatt). Vettem fitnessz DVDket, van futópadom. Titeket mi motivál a mozgásra? (edzőterembe nem merek elmenni, sajnos félek, hogy kinevetnek) Kérek szépen mindenki aki tud segítene nekem, az ne gúnyolódjon, aki csak bántani tud, az kérem ne irjon. Bármi ötlet ami motiválhat, jöhet :) aki segít annak köszönöm :) én igyekszem, de az ötletek jol jönnek :)

2015. nov. 30. 00:01
 1/2 lencsefőzelék ***** válasza:
100%
A legjobb a szabad levegőn való mozgás. Én pl. járok focizni és kosarazni is, de emellett biciklizni is szoktam hétvégenként (nyáron néha futok is), és még ilyenkor, ebben a novemberi hidegben is szoktam találkozni nagyobb sheggű lányokkal, akikben megvan az elszántság. Az, hogy nem szép látvány, kit érdekel? Ilyenkor örülök, hogy akadnak páran, akik veszik a fáradságot, és kimozdulnak még a hidegebb idő ellenére is, és tesznek valamit a saját egészségük érdekében. Csak elhatározás kérdése. Nem a fitnesz DVD-ket kell nézni és a futópadról ábrándozni, hanem kimenni futni, biciklizni, túrázni. Persze ha nagyon cudar az idő, a futópad is megteszi.
2015. nov. 30. 01:33
 2/2 anonim válasza:
Én nagyon lusta vagyok, az egyetlen dolog, ami rávesz a mozgásra, ha megveszem az edzőtermi bérletet. Mivel nem akarom, hogy kidobott pénz legyen, járok rendszeresen edzeni. Felejtsd el azt a tévhitet, hogy ott kinevetnek! Nagyon sokan járnak súlyfelesleggel edzőterembe, és igazából példaértékű, amit csinálnak. Nekik sokkal nehezebb elkezdeni a mozgást, mint a vékonyaknak, és értékelendő a kitartásuk. Azaz érv is az edzőterem mellett szól, hogy közösségben jobb edzeni, segíteni szoktunk egymásnak. Ha látják, hogy valaki nem jól csinál valamit, akkor kinevetés helyett inkább segítenek. Lehet egymástól tanácsot kérni, táplálkozásról is szoktunk beszélni.
2015. nov. 30. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!