Hogy vegyem rá magam a mozgásra?
Kellene valami motiváció, mert lusta vagyok mozogni, pedig már épp ideje lenne. Lassan itt a nyár, de fogyni szeretnék vagy 10 kg-ot. 3 napja nagyon nehezen rávettem magam a bicikizésre, de már megint elment tőle a kedvem. Segítsetek légyszi!
17/L
Gondolj arra, hogyha nem dolgozol a celodert, nem fogod elerni.
Testtomegtol fuggetlenul, ~10 kg fogyas egyebkent eleg ambiciozus nyarig, meg drasztikus modszerekkel is.
~6 het utan mar jonnek a lathato eredmenyek, onnantol konnyebb motivalodni.
Az etkezesre is figyelj, legalabb olyan fontos, mint a mozgas.
Unalom ellen probalj valtozatosan edzeni, menj ki a szabadba, hallgass olyan zeneket, amiket szeretsz.
Ezen nem tudunk segíteni. Én fogytam és mozgok s ebben NULLA motivációt jelentett, hogy ha lefogyok, akkor szebb leszek. Hogy egészségesebb, az vonzó, de ez képtelen átlendíteni a rövidtávú dolgokon. Egyszerűen el kell határozni magamat és csinálni. De hogy ezt a te fejedben mi hozza el... Passz. Ezt más nem tudja helyetted megoldani. Az igazi lustaság akkor is lustaság marad, ha az ember életminősége kerül nagy veszélybe s ugyanez van a hedonizmussal. Valahogy erőt kell merítened és nem foglalkozni ezeknek a szirénhangjaival...
Gyalogolni sem szeretsz véletlenül? Mert pl. én azt igen, azt könnyű csinálni, tavasz van, szép a világ...
S persze az étrendnél is észnél kell lenned, ott viszont bizonyos szempontból hiába a motiváció, ha éhezel, szóval fogj egy jó étrendet.
Az életben a két legnagyszerűbb dolog, ha másoknak adsz, illetve ha magadnak. Azzal, hogy edzel magadnak adsz valami remek dolgot. Fejleszted a tested, hogy erősebb legyél testileg és szellemileg, mely az élet minden területére pozitív hatást fog gyakorolni.
Kell annál jobb motiváció, mint hogy a saját életedet jobbá teszed, mellyel majd másoknak is segíteni fogsz tudni, és az ő életüket is csodásabbá teheted?
Kis lépés ez, de nem szabad lebecsülni. Minden tett számít, amitől kicsit is jobb leszel.
Sok sikert, és biztosan élvezni fogod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!