Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van olyan, aki húsz éves...

Van olyan, aki húsz éves koráig alig volt szőrös, és csak utána kezdett hirtelen nagyon szőrös lenni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 17:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Én húszéves koromig csak a lábamon, a kezemen, a hónaljamnál és az intim résznél voltam szőrös. Már minden haveromnak volt szakálla, amikor nekem még csak pár szál volt itt-ott. 1-2 évre rá már én is tudtam rendes szakállt növeszteni, valamint szőrös lett a hasam és a mellkasom. Szerencsémre nem annyira durván, de azért van bőven. Ha ilyen gonddal küzdesz Te is, ne aggódj ki fog nőni, az, hogy mikor, az csak a géneken múlik. 26/F
2010. szept. 21. 17:18
 2/2 anonim ***** válasza:
hm, nálam is valami ilyesmi volt, igaz talán nem 20 évrsen, de 14 évesen még alig voltam szőrös, emlékszem még gimi elején nem is borotválkoztam, 18 évesen sem kellett olyan sűrűn, most meg szőrös vagyok rendesen
2010. szept. 21. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!