Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan lehet megelőzni, hogy...

Hogyan lehet megelőzni, hogy a péniszem és a golyóim a combjaim közé ragadjanak?

Figyelt kérdés

Többféle alsónadrágot használtam már, fecske, passzos és laza boxert is, és mindegyiknél bevándorol a csomag a combjaim közé, nem maradnak meg elöl, és ez nagyon kényelmetlen, sokszor kell igazgatni. Pl amikor egy öltözőben van egy srác boxerban, és oldalról nézve látszik, hogy elöl van a csomagja, na nekem csak ha benyúlok és oda teszem, pár lépés után eltűnik onnan, és "alám" kerül.

Nektek is van ilyen problémátok? Mit tudtok javasolni.

Csak normális válaszokat kérek, köszi.

2022. júl. 10. 07:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%
Nekem is ilyen volt, vékonyak a lábaid.. Ahogy elkezdtem erősíteni a lábaim ez megváltozott.
2022. júl. 10. 12:37
 12/21 A kérdező kommentje:
Bocsi, de ez a vékony láb nem jött be. 108 kiló vagyok, a combomat két kézzel nem érem át. Tény, vékonyabbak, mint mikor 125 kiló voltam, de még mindig nem vékonyak, és hosszú séta után ki is dörzsölöm őket egymáson. Az eredeti probléma régen is fennállt.
2022. júl. 10. 12:44
 13/21 anonim ***** válasza:
55%
SZűkebb alsógatya, vagy úszógatya oda foghatja, és nem kerül le.
2022. júl. 14. 20:07
 14/21 anonim ***** válasza:
55%
ne borotváld csupaszra, és nem fog tapadni
2022. júl. 15. 16:36
 15/21 anonim ***** válasza:

Valszeg ez azoknál fordul jobban elő, akiknek lógósabb a zacsija általában.

Laza boxernél nekem is be tudnak időnként ugrani a golyók a combaim közé, de pl. feszülős boxernél nekem ez nincsen. A feszülősöknek is azért több fajtája van, van amelyik jobban elöl tartja a golyókat az alájuk eső rugalmas keresztszalag által. Bicajnál meg szinte mindenkinek kényelmesebb ez a fajta.

2022. júl. 15. 17:09
 16/21 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nagyobb merereted nagy esélyel írhatnak bármit de tényleg hintopor segít sima baba
2022. júl. 16. 00:01
 17/21 A kérdező kommentje:

14-es: most pl pont csupasz, de szőrösen is fennáll ez a probléma.

15: köszi, tudsz ilyet ajánlani?

16: ki fogom próbálni a hintőport

Illetve még azt vettem észre, hogy van, hogy a golyóim feljebb másznak a zacsiban. Lehet akkor mozdulnak el, amikor visszatérnek.

2022. júl. 16. 06:24
 18/21 anonim ***** válasza:
#14 vagyok. nekem akkor volt ilyen problémám amikor tök csupasz volt. ha szőrös, egyáltalán nem tapad sehova. erre is jó a szőr
2022. júl. 16. 09:52
 19/21 anonim ***** válasza:

#15 vagyok. A márkásabb alsónaciknál már figyelnek erre a tervezésénél.

Nekem olyan sosem volt még, hogy a zacskón belül feljebb mentek volna. Nekem mindig maga a zacskó emeli fel.

A golyó saját izmai is fel tudják rántani a herét, de azt elvileg csak külső behatásra szokták, pl. ütődéskor.

2022. júl. 16. 11:51
 20/21 anonim ***** válasza:
pedig nem a zacskó emeli fel. te magad is tudod mozgatni, próbáld ki
2022. júl. 16. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!