Hátrahúzott fityma esetén mennyi idő mire telyesen hozzászokik a makk hogy nincs rajta fityma? Valamit lehet bármi mellékhatasa/tudja károsítani a makkot? Ti hogyan hordjátok? Valamint hátrahúzott fityma esetén milyen a maszturbáció?Hogyan néz ki?
Figyelt kérdés
2 hónapja hordom hátrahúzva és már kezd hozzászokni.Mikor lesz ugy olyan érzés mint amikor rajta van a bőr?2022. júl. 9. 14:04
11/23 anonim válasza:
Az első 3 napban zavaró, az első hétre már nem lesz kellemetlen.
Viszont nem tudom, hogy mikor lesz olyan, hogy nem veszed észre.
Én most olyan 3 hétnél tartok és érzem
12/23 anonim válasza:
Ha már hátrahúzva hordjátok, stb, miért nem mentek műtétre?
14/23 anonim válasza:
Miért nem megyünk műtétre:
Mert sokszor jó, hogy ottvan, máskor meg jó, hogy szabadon van a makk.
Nekem pl kevésbé szagosodik be így nap közben (megtörlöm, megmosom wc után mindig.)
15/23 anonim válasza:
"megtörlöm, megmosom wc után"
Akkor bőr alatt sem fog szagosodni úgy...
16/23 anonim válasza:
Pedig de.
De figyi, én benne vagyok, egy nap összefutunk, én előtte két napig nem tartom hátrahúzva, ugyanúgy tisztítom és megszagolhatod.
17/23 anonim válasza:
3as,10es,13as vagyok:azóta megcsináltattam a metélést.
18/23 anonim válasza:
Az ilyen ökrök miatt kellett metéltetni akik azt mondják, ne húzd hátra? Sohasem értettem meg ezeket.
20/23 anonim válasza:
20/F
ezekben a napokban kezdtem hatra hozva viselni a fitymamat, meg vissza csúszik, milyen gyakorlatokat csináltatok, be valltak? Mar nem is csúszik a makkra?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!