Egyes férfiak miért hagynak ki piszoárt még akkor is, ha tömeg van?
Kérdező, olyat még nem tapasztaltál, hogy az emberek nem szívesen ülnek közvetlenül a másik mellé tömegközl. járművön vagy váróteremben, megállóban?
Pedig ott felöltözve vannak.
Valaki kitalta es elhitesztelte es azota "iratlan "szabalykent kezelik
De 2 piszoaros diszkoban siman beallnak melled es egy autopalya meleti megalloban is
Mert a ferfiak többsége nem szeret egy masik ferfi kilógó farkától 60 cm-re ácsorogni.
Én is ilyen vagyok, inkább bemegyek egy fülkébe, ha sokan vannak
A most öszitén ha valaki nem hoz ilyen "szabalyt"
elmész pisilni és arra gondolsz hogy valaki más is előkapta farkat és ő is pisil?
Mert nekem eszembe se jut kb nem is gondolok semmire csak "végre" és sokkal nyugodtabban vezetek mintha tele lenne holyag és arra kene figyelni hogy hol álljak meg, De persze ti gondolhatok mas farkara közben ti dolgotok
#8: mondjuj vezetés közben inkább állok meg egy bekötőúton és megtisztelek egy fát, minthogy egy nyilvános WC-ben csöveskedjek.
De a covidhisztis maszkhordás végleg átszoktatott a természetre ilyenkor :)
Amúgy nálam gyerekkoromtól mindenféle szabály nélkül alap, hogy a már hugyozó ember(ek)től a legtávolabbi piszoárt választom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!