Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Megtelt egy kis vízzel a...

Megtelt egy kis vízzel a herezacskóm, lehet bajom?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy bdsm rajongó vagyok és tökönrúgás fétisem van. Tegnap tökönrugattam magam párszor egy lánynál és elmúlt kevesebb mint egy óra alatt a fálydalom, a herékben meg mindengol, de a zacskóm megtelt egy kis vízzel és duzzadt most. Ez nagy gond vagy felszívódik majd a víz?

(Zúzódást nem látok a herén)

2022. jún. 20. 18:02
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Arról nem beszélve, hogy pépesre verve és rugdosva egy idő után nem fognak a szövetek regenerálódni. Simán roncsolódhat a vérellátás annyira, hogy utána gyakorlatilag kasztráltattad magad.
2022. jún. 22. 23:34
 32/38 anonim ***** válasza:
De szívesen tökön rugnék valakit, pasi létemre
2022. jún. 23. 11:30
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

25: "A kérdező szabadon választotta a fétisét"

Én az ilyen hozzáállástól be tudnék sírni. Aha, valószínűleg születésekor, vagy kisgyerekkorában, vagy pubertása hajnalán valakik elé toltak egy katalógust, hogy:

Lassan szexuális irányultságot, valamint szexuális szokásokat, fixációkat, fétisheket, vágyakat kellene már választani.... Nézegette, nézegette a katalógust, majd egyszer csak rábökött a tökönrúgás kategóriára.

"Ez jó lesz!!! Ezt szeretném!!!

ehhhemmmm.... egészen biztosan így történt.... nagyon életszerűen hangzik.... janem.

Azoknak meg, akik azt hiszik, hogy az ilyesmi kamu:

Pár hónapja elmentem (félig-meddig kíváncsiságból IS) egy extrém BDSM

filmfelvételre. Még nekünk pasiknak is fizettek érte, ha tényleg valami durvát bevállalunk. Mondom nekik: Taposás? Nem, az nem elég látványos... ööööö.... Akkor mi a választék? Lehet vállalni durva tökön rúgást, véresre korbácsolást, de melegen ajánlják inkább az elektrosokkolót. Hát nem, az eszközök annyira nem vonzanak, maradtunk abban, hogy egy felpofozós session. Le kellett térdelnem egy ilyen imazsámoly szerűre, majd a kisasszony úgy ellátott, hogy kétszer majdnem elájultam, az egyik fogam meg kilazult.

De én jártam a legjobban. Az elektrosokkolós felvételekhez bevonultak egy függöny mögé. Bementek egyszerű értelmiségiek meg üzletemberek, akikkel addig komoly közéleti témákról beszélgettünk kötetlenül. De ember, pár perccel azután, hát ha valaha hallottatok már meglett komoly férfiakat sikítva, üvöltve irgalomért könyörögni.....

2022. jún. 23. 18:53
 34/38 anonim ***** válasza:
0%
Tökönrúgás után az agy endorfint termel, ez az oka annak, hogy sokan kéjes örömet éreznek a fájdalommal együtt. Ez sokkal több pasinál van így, mint aki bevallja. Öszintén szólva én olyan pasit nem ismertem még, akinek bármi baja lett volna attól, hogy tökön rúgták. Aki mesél ilyen történeteket, annak a barátja barátjával történt, szóval egyik ilyen sem hiteles. Persze, a kisfiúkat a szülők ezzel ijesztgetik, na meg amúgy nagyon tud fájni, ezért terjedt el, hogy veszélyes.
2022. jún. 24. 15:29
 35/38 anonim válasza:
Eltelt éhány nap, hogy vannak most a golyóid?
2022. jún. 24. 16:54
 36/38 anonim ***** válasza:
A bdsm egy súlyos deviancia, régies nevén mazoizmus...a természet a fájdalmat azért találta ki, mert ezzel jelez, hogy valami nem okés és sérülés lesz belőle, vagy már van.Ha valaki ennek ellenére is élvezi, akkor azt nyugodtan hívhatjuk betegségnek..
2022. aug. 23. 09:40
 37/38 anonim ***** válasza:
Mutsd meg egy urologusnak!A felgyulemlett nedvet el kell távolítani! Még sterilitas is lehet belőle!
2023. márc. 30. 12:13
 38/38 anonim válasza:
32-es gyere nyugodtan
2023. máj. 6. 08:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!