Megtelt egy kis vízzel a herezacskóm, lehet bajom?
Az a helyzet hogy bdsm rajongó vagyok és tökönrúgás fétisem van. Tegnap tökönrugattam magam párszor egy lánynál és elmúlt kevesebb mint egy óra alatt a fálydalom, a herékben meg mindengol, de a zacskóm megtelt egy kis vízzel és duzzadt most. Ez nagy gond vagy felszívódik majd a víz?
(Zúzódást nem látok a herén)
Kérdező, szerintem hallottak sokan a BDSM-ről, de amennyiben téged valóban izgat a téma, és érdekel, akkor az első a dologban a tanulása a dolgoknak.
Ha szereted a CBT-t, akkor bizonyára tisztában vagy vele, hogy bár az agyadban jól esik, de ettől még a tested a megszokott módján fog reagálni, és a megütött, megzúzott testrész bedagad. Természetesen majd lelappad pár nap alatt. Amennyiben 2 napon belül nem kezd elcsökkenni, akkor javasolt orvos felkeresése.
Továbbá igen, valóban jól írják, okozhat maradandó károsodást a herékben.
Szóval ha már ekkora nagy bdsm rajongó vagy, akkor kezdd el a dolgot az olvasással, videók nézésével, azaz a tanulással.
#15: Dehogy fog elmenni! Várt addig, ameddig érkezik - tök mindegy, hány hozzászólásból - egyetlen olyan hozzászólás, amiben megsimogatják a kis buksiját, és megnyugtatják, hogy minden a legnagyobb rendben van.
Aztán majd egy hónap múlva jön ugyanide sírdogálni, hogy hogyan tegye magát túl azon a traumán, hogy nem lehet gyereke.
Pár hónapja volt itt egy kérdés, szintén valami bdsm-es csókától, aki már menni sem tudott, annyira szétverték a talpát... És nem mert orvoshoz menni...
Mire jó ez az extrém baromság???
Miért nem elég a normális szex?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!