Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Megtelt egy kis vízzel a...

Megtelt egy kis vízzel a herezacskóm, lehet bajom?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy bdsm rajongó vagyok és tökönrúgás fétisem van. Tegnap tökönrugattam magam párszor egy lánynál és elmúlt kevesebb mint egy óra alatt a fálydalom, a herékben meg mindengol, de a zacskóm megtelt egy kis vízzel és duzzadt most. Ez nagy gond vagy felszívódik majd a víz?

(Zúzódást nem látok a herén)

2022. jún. 20. 18:02
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
67%
18 unalmasok vagytok
2022. jún. 20. 21:26
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Lehet h neked unalmas... de nem vagyok impotens... 😂😂😂
2022. jún. 20. 21:31
 23/38 A kérdező kommentje:
22-es válaszoló nem rovom fel neked a mondataid tartalmát, hiszen magyarországon sajnos általános ,,kúltúrális" minta a különcökön való rihegés, röhögés, és a megértés szándékának totális hiánya, éppen ezért nem fogok személyeskedni, csak megpróbálom a lehető legtömörebben összefoglalni jómagam és a hozzám hasonlók helyzetét. Én sajnos olyan perverzióval rendelkezem amitől nem tudok megszabadulni (nem is akarok). Ez egy olyan dolog mint bármilyen szexuális vonzalom. Legalább annyira erősek ezek a vágyak mint neked mikor beindulsz valamire. Régóta velem van, és élek is vele. Nagyon sok dolgot olvastam a perverziómnak a kockázatairól, ez szimplán csak egy véletlen ,,baleset" volt. Egész biztos vagyok benne, hogy neked meg sokaknak másoknak ez beteges, fura, abszurd, meg vannak akik el se tudják képzelni hogy létezik. Nem az a probléma hogy az ember ezen meglepődik, vagy furának tartja, hanem a megértés szándékának az abszolút hiánya itt a probléma. Kérlek vedd figyelembe hogy nem körülötted forog a bolygó. Mások is élnek itt. Vegyük példának a homoszexuálisokat. Őket mostanában nemcsak szükséges, hanem divat is lett elfogadni és szimpatizálni vele. Ez alapvetően kedves gesztus a társadalom zömétől, de biztos hogy ez valódi? Ha ez a szexuális orientáció ami nekem van meg sok más bernek, nincs elfogadva, akkor nem lehetséges, hogy ez a ,,szeretjük a melegeket" dolog, egy kicsit felszínes?
2022. jún. 21. 06:39
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Te elég rosszul látod a dolgokat.

Itt nem azzal van probléma, hogy ne fogadnánk el valami jelenséget. Sőt, a szado-mazochizmus mindig is elfogadottabb volt, mint pl. a homoszexualitás. Amit csak hogy tudd, olyan szinten "fogadnak el", olyan szinten lett "kötelező szimpatizálni vele", hogy sok munkahelyen élből elhajtanak, ha valamiből megsejtik, hogy meleg vagy. Egyszer sem láttam még politikai rendezvényen azt skandálni embereket, hogy "mocskos BDSM-kedvelők", de ugyanezt homoszexuálisokkal még mostanság is lehet látni/hallani.

És nem, ez nem szexuális orientáció. Az, hogy én a lányokhoz, fiúkhoz, mindkettőhöz, vagy egyikhez sem vonzódom, az az orientáció. Amit te csinálsz, az nem orientáció kérdése, ez egy szexuális viselkedésforma.

De ha már sikerült a melegeket is belekeverni: ameddig nem lehet egy közepes méretű városban anélkül a szerelmeddel végigsétálni egy utcán, hogy ne kiabálna be valaki, hogy "mocskos b**i", addig ne beszéljünk már általános melegszeretetről!...

Mellékesen: itt sem az a baja a többségnek, hogy te tökönrúgattad magad. Még talán nem is az, hogy itt már nem egyszerűen csak a szubmisszivitás, és a fájdalom keresése történt meg, hanem konkrétan maradandó testi károsodást kockáztattál. Hanem az, ahogyan reagáltál.

2022. jún. 21. 08:46
 25/38 anonim ***** válasza:
31%

10 pont és 5 csillag a 24-nek.

Normál átlagos szexualitással rendelkezőknek kéne szégyellniük magukat, mert "csak" retrográd oldschool módon élvezik a szexet????

Na ne már!!!

Mintha az valami csökkent értékű, SEMMI lenne...

A kérdező szabadon választotta a fétisét - nyilván bevállalta a kockázatokat is. De akkor miért kell erről nyilvánosan panaszkodni.

Szerintem elég nyilvánvaló, hogy ha valakinek eü problémája van, akkor orvoshoz kell fordulni. Erre itt a GYK-n egyetlen gipszjakab vagy mancika se fogja tudni megmondani a tuti gyógymódot...

2022. jún. 21. 09:46
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

Az a kis vizecske lehet nyirok, de valószínűleg vér, ha elpattant ott egy ér. Orvosnak meg kellene nézni.

Bármennyire is izgatóan hathat számodra a BDSM, de a termékenységedet csak ne add már fel. Vagy spermabankba akkor adj le egy mintát, hogy az ilyen szexbalesetekre felkészülhess.

2022. jún. 21. 10:14
 27/38 A kérdező kommentje:

Én nem mércéztem egyik szexuális formát sem 25-ös válaszoló. Én ezzel csak ki fejeztem magam hogy hagyományos szex. Máshogy nem tudom hívni a sima szexet.

24-es válaszoló ez igaz. Nem egyenértékű a homoszexuálisoknak és szadomazoistáknak a sérelmei. Csak próbáltam arra reflektálni hogy nem számít hogyan, de a probléma megtörtént és ne a sérülésnek a kiváltó okait vizsgáljuk hanem a sérülést. Ezt azokra értem akik csak szekunder szégyennel vezérelt káröhrvendó suttyóságokat ír be. Lehet nem egyet érteni velem, de az ilyen hozzászólások is ugyanúgy egy szint. Csak még proli is.

2022. jún. 21. 10:17
 28/38 A kérdező kommentje:

Köszi 26-os. Voltam egyébként orvosnál azt mondták semmi baj, valószínüleg egy ödéma lehetett. Ilyen esetekben gyakran fordul elő, de nem súlyos.úgyhogy megúsztam. Köszi a válaszokat!

Ezentúl óvatosabb leszek.

2022. jún. 21. 10:20
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Na, minden jó, ha a vége jó. :)
2022. jún. 21. 12:20
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha a későbbiekben saját gyereket szeretnél, akkor ezzel hagyj fel. Ugyanis a heréket érő, szöveti bevérzéssel járó mechanikus trauma hatására a spermiumokat a vér limfociái idegen sejtként érzékelik és ellenük antitesteket termel az immunrendszer. Ezek az antitestek pedig életképtelenné teszik a spermiumokat.
2022. jún. 22. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!