Drasztikus magasságcsökkenés 29F-nél? mitől lehet?
ma észrevettük, hogy alacsonyabb lettem, mint a húgom, ma tűnt fel
amennyire emlékszem, világéletemben 179.5, 179, 178.8, ilyesmi magasságokat mértünk mindig, amivel elvoltam
ma megmértük a magasságom, 29 évesen - sok éve nem volt mérve
és 174 CM magasság!!!!!
az meg hogy a fenébe lehetséges?????
hogy a fenébe veszíthettem el 5 CMt????
Valamit rosszul mértetek.
Magasság csökkenés az élet során bekövetkezik,talán ennyi is,de az idős korra várható.
Mivel, hogyan méritek? Amúgy rém egyszerű a dolog: ha érdekel a dolog, akkor mindenkinek van körzeti orvosa, kéred, hogy vizsgáljon meg.
A legalapvetőbb dolgok közé tartozik a magasság és a testsúly mérés, nekik van ilyen magasságmérőjük, simán odaállsz és a mérőn látszik, hogy hol van a fejed teteje. Kész.
Ráállsz a mérlegre és az is mutat valamit. Kész.
Ebből a kettőből már meg is van a testtömegindexed, ami megmutatja, hogy kórosan/enyhén sovány vagy-e, vagy elhízott, vagy pont jó.
Ugyanilyen 1 perces vizsgálat a vérnyomásmérés. Ugyanígy mérhet cukrot, koleszterint vércukorszint és koleszterinszint mérővel, de előbbiből lehet részletes, terheléses labort is kérni.
Amúgy mivel, hogyan mértétek a magasságot? (A pontosság esetleges megkérdőjelezhetősége miatt kérdezem.)
nincs panaszom
centivel megmértük, ahogy szoktuk
24 éves korom óta 5 centivel kisenbb vagyok ez fix!
először vékony voltam
majd dagadt 100kg
most 87, még mindig dagadt
szeretnék lefogyni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!