Férfiaknál állami rendelésen miért ennyire égő a nemiszerv műtét utáni varratszedés?
50es férfi vagyok,vagyis voltam.Kasztráltak betegség miatt,vagyis kivagyok herélve.Ma voltam állami rendelőben varratszedésen, hát mit mondjak, életem egyik legégőbb pár perce volt.Műtétet még megemésztettem, de ez kínos volt.Várost nem akarok írni,csak annyit kisebb város, mert gyorsan felismernék hol voltam.
Bementem a rendelésre,majd a doki kérdezi miért jöttem, kórelőzményi lap.utána ránézett, aztán ennyit mondott ejha! és egy sajnáló sóhaj.majd letette az asztalra a kb 50 éves asszisztens nő is ránézett.Égő volt csak egy pillanatra is ránézni, mert látta mi van rajta.Mondta a doki vetkőzzek le alulról, és a szégyen az egészben hogy volt egy adminisztratív nővér is a szobában,ő fiatalabb volt,30-40 közötti.Nézte ő is a papírt,rendes volt alig nézett fel,de szégyelltem magam.majd varatszedés előtt mondta a doki feküdjek le az asztalra,lábakat szét.kellemetlen volt.Kérdezte hogy fáj még a herélés helye,belülről érzek valamit?Közben a sebészeti aszisztens nő is végig ott volt, majdnem elsüllyedtem a szégyenben.Aki ismeri milyen megalázó ez, az tudja.
Később orvosi konzultációra érdemes lesz inkább magánrendelésre elmenni,ott lehet kicsit empatikusabbak lesznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!