Varratszedés után?
Figyelt kérdés
fitymaplasztika varratszedés után vagyok 2 nappal az orvos mindenhonnan kiszedte viszont van egy rész a makkom aljánál hogyha felhúzom a pélót akkor megnyílik vele a seb is. eszt mondtam a dokinak is azt mondta majd begyógyul. de ahányszor felhúzom ha pl pisálok vagy beöntözöm mindig felnyílik a kis seb nem olyan nagy és picit vérzik. ez elmúlik majd ha kamillázom is kell neki idő vagy menjek vissza és mondjam hogy még varrni kell? egy kb egy centis vízszintes sebről van szó a műtét után a többinél nem vérzik a varrat helye ennél is csak azért mert vízszintesen van és ha felhúzom a pélót azzal együtt megnyílik ez is2013. nov. 21. 15:24
1/3 anonim válasza:
A magam részéről a sebfertőtlenitőt ajánlanám.Ez lehet Betadine ,vagy éppen más amit tudsz venni.A seb akkor gyógyul gyorsan ,ha a baktériumok el vannak távolítva .
Ez a hely sajnos olyan ,ahol a baktériumoknak bőven van utánpótlása is .Nem véletlen fertőtlenitik naponta a sebeket,és kötik újra sterilen be.Én a helyedben éjszakára még be is kötném .
Jobbulás kívánok !
2/3 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm. csak azt a részt pólyázzam be? de mivel?
2013. nov. 21. 17:07
3/3 anonim válasza:
kamilla, betadin, bepanthen naponta 2x legalább, ne kösd be, azt csak a varratszedésig kell, gyorsabban gyógyul ha szabadon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!