Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férfiaknál állami rendelésen...

Férfiaknál állami rendelésen miért ennyire égő a nemiszerv műtét utáni varratszedés?

Figyelt kérdés

50es férfi vagyok,vagyis voltam.Kasztráltak betegség miatt,vagyis kivagyok herélve.Ma voltam állami rendelőben varratszedésen, hát mit mondjak, életem egyik legégőbb pár perce volt.Műtétet még megemésztettem, de ez kínos volt.Várost nem akarok írni,csak annyit kisebb város, mert gyorsan felismernék hol voltam.

Bementem a rendelésre,majd a doki kérdezi miért jöttem, kórelőzményi lap.utána ránézett, aztán ennyit mondott ejha! és egy sajnáló sóhaj.majd letette az asztalra a kb 50 éves asszisztens nő is ránézett.Égő volt csak egy pillanatra is ránézni, mert látta mi van rajta.Mondta a doki vetkőzzek le alulról, és a szégyen az egészben hogy volt egy adminisztratív nővér is a szobában,ő fiatalabb volt,30-40 közötti.Nézte ő is a papírt,rendes volt alig nézett fel,de szégyelltem magam.majd varatszedés előtt mondta a doki feküdjek le az asztalra,lábakat szét.kellemetlen volt.Kérdezte hogy fáj még a herélés helye,belülről érzek valamit?Közben a sebészeti aszisztens nő is végig ott volt, majdnem elsüllyedtem a szégyenben.Aki ismeri milyen megalázó ez, az tudja.

Később orvosi konzultációra érdemes lesz inkább magánrendelésre elmenni,ott lehet kicsit empatikusabbak lesznek?

2022. jún. 13. 15:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%
Ne viccelj már, sztk nőgyógyászaton simán bemászkál a szomszéd rendelő dokija és asszisztense is, miközben mi ott fekszünk feltett lábbal. Sajnos a magyar egészségügyben ez a norma.
2022. jún. 13. 16:15
 12/21 anonim ***** válasza:
75%

Escnem mindegy h mit gondol egy ismeretlen személy?

Gyártod a konteókat a fejedben...

2022. jún. 13. 16:15
 13/21 anonim ***** válasza:
93%
Van aki úgy szül, hogy közben boldog-boldogtalan látja premier plánban.
2022. jún. 13. 16:17
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
#10 semmit. semmit nem gondolt rolad. amint kileptel az ajton elfelejtett teged. szerinted csak aznap mikor te is ment voltal hany masik beteggel foglalkozott? aki emberekkel talalkozik a munkaja soran az nem fektet energiat abba hogy megjegyezze oket, vagy akar velemeny formaljon roluk. mert felesleges. amint az egyik kisetal az ajton, jon a masik, aki ugyanolyan mint az elozo. az a szegeny nover latott mar sokkal cifrabbat egy herelt ferfinal, es az is hidegen hagyta.
2022. jún. 13. 16:18
 15/21 anonim ***** válasza:
83%
Herélés fétis.. gondolom álló farokkal olvassa a válaszokat.. időnként hozzáböffent valamit, de a herélésnek mindegyik kommentjében szerepelnie kell.. első körben pszichológust javasolnék.
2022. jún. 13. 16:43
 16/21 anonim ***** válasza:
77%

15: elég nyilvánvaló....

Úgy tette fel a kérdést, mintha egy ilyen kb. napi szintű általános eset lenne..

LOL

2022. jún. 13. 16:57
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rossz lehetett. Biztos nem dolgoztad még fel és biztos nem könnyű. Hidd el nem akartak neked rosszat. Ez nővérekkel így van gyakran bent vannak, nem gondolnak rá, hogy vannak érzéseid, nincs erre mindíg idejük sajnos, tornyosulnak a feladatok, csak rendbe akarnak tenni hogy minél előbb rendbe legyél. Ezért érdemes lehet tájékozódni a témában, hogy mi az ami a közérzeted javíthatja.
2022. jún. 13. 17:09
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mi volt ebben égő? Pár éve egy komolyabb hasi műtétem volt. Amikor műteni vittek két nővér látott teljesen meztelen. A műtő előkészítőbe már elaludtam a kapott injekciótól. Arra még emlékszem, hogy elkezdték a hasam borotválni de, mennyire borotváltak le csak másnap reggel láttam meg. A hasamon kívül a fanszőrzet közepét is leborotválták a farkamig, két oldalt és a zacsim szőrös maradt. Amikor a műtétből felébredtem akkor vettem észre, hogy katétert helyeztek fel. Ki tette, mennyit fogdosta a farkam örök rejtély és mégsem éreztem égőnek. Műtét utáni reggel két nővér mosdatott meg és adta rám a saját pizsamám, tehát látott mindent mégsem éreztem égőnek. A katétert egy nővér vette ki aki többször megfogta a farkam mégsem volt égő. Aki műtétre megy hagyja otthon a szemérmet és viselkedjen természetesen, mert a leírtak természetesek ma egy magyar kórházba.
2022. jún. 13. 17:46
 19/21 anonim ***** válasza:
60%

Te csak 1 eset vagy a rendelőben.Ahogy kiléptél onnan,már felejtenek is,lép be a következő beteg,és azzal foglalkoznak.

A nemi szervek működéséről még talán nem is olvastál.

Ez a szex megszünését még nem vonja maga után,csak nemző képtelen leszel.

2022. jún. 13. 17:54
 20/21 anonim ***** válasza:
Mi miatt vették ki a heréidet?
2022. jún. 13. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!