Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitol fajhas a mellkasom?

Mitol fajhas a mellkasom?

Figyelt kérdés

nagyon soksor ilyen tompa fajdalmat erzek a mellkasomba,mintha folyamat nyomnam mell magassagban

vernyomasom jo,szivemmel nincs baj,koleszterollal volt de gyogyszert szedek ra

voltam kardiologusnal minden rendben

valakinek van otlete mitol lehet?

2022. jún. 4. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Pánikroham?
2022. jún. 4. 18:18
 2/4 Cubina ***** válasza:

Nekem is volt ez, stresszes, gyászolós időszakban, meg amikor nagyon beteg voltam (nem szív, vagy tüdőprobléma volt).

A szorongástól, stressztől van ez. Én azt hittem hogy tüdőrákom van, vagy a szívemmel van, de ez lelki eredetű volt. Elmentem röntgenre, aztán amikor mutatta a doki a felvételt, láttam egy foltot. Kérdeztem tőle, hogy az ott ugye daganat? Erre azt mondta, hogy nem, az a szívem. :)

Kérdezte viccesen, hogy miért akarok annyira tüdőrákos lenni?

A nyakamban is érzek szorítást, mintha fojtogatnának, az is a stressztől van, nagyon rossz. Megnézettem a pajzsmirigyet, az nem okozhatja nálam.

Én azonnal a legrosszabbra gondolok, amikor bajom van, így csak megkönnyebbülök, ha nincs. :)

Nagyon ijesztő és pocsék tud ez lenni, főleg ha nincs mögötte valós betegség, mert nincs mire fogni a panaszokat.

2022. jún. 5. 06:42
 3/4 A kérdező kommentje:

EKG,koleszteról mérés,sziv röntgen volt és egyik se adott ki negativ értéket.

Most elakarok kezdeni Magnézium B6ot is szedni, hogy megnézzem stressz vagy pánik alapú e

2022. jún. 5. 12:19
 4/4 Cubina ***** válasza:

Ó, most hogy mondod, amióta szedem a mega dózis B-komplexet, azóta nincs ez.

Csak a B6 nem elég, minden B kell, és külön magnézium, én a Magnerotot szedem, szét lehet rágni és az íze is jó.

Mellette még szedek cinket, szelént, C, D, E-vitamint, és máriatövist. De a mellkas gondok a giga B-komplex szedése óta szűntek meg.

2022. jún. 5. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!