Mi az oka annak, hogy nem egyenletesen nő a szőr a mellkasomon? 19f
Mert 19 eves vagy, lehet kesobb indul be jobban.
A ferjemnek 23-24 eves koraig nem is nagyon volt szore, utana kezdett megerosodni az arcan es a mellkasan is. Amugy neki is picit foltosan no itt-ott, de nincs ezzel baj, vallalhato.
Nekem is nagyon aranytalanul kezd noni... a szegycsontomnal van egy kis “pamacs” illerve a jobb mellbimbom felett szinten par szorszal es ennyi a bal illegve maga a melleim full csupaszok...meg
19/f
Az én mellkasom szinte teljesen szőrtelen, a mellbimbók körül van néhány szőrszál, de ennyi. Későnérő vagyok, szóval ez normális, de néha kicsit zavaró.
19/F
Nem is olyan zavaró, meg lehet szokni. Már harmincon túl vagyok, de egyáltalán nem nőtt szőr a hasamon és mellkasomon, a mellbimbóim körül olykor-olykor megjelenő pár szálat pedig eltűntetem, mert az tényleg hülyén nézne ki, ha csak azok ficánkolnának a felsőtestemen.
Nem tehetek róla, ahogy Te se a szőrzeted egyenetlenségéről. Így jártunk, meg persze rajtunk kívül még sokan mások...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!