Ezután is létező probléma lehet?(Testszag)
Figyelt kérdés
Ha az ember,naponta cserél ruhát,golyós deozza/stiftezi magát,parfümöt használ,mindennap fürdik tusfürdővel,nincs elhizva,rendesen étkezik,nincs eü problémája,fogat mos,nem iszik alkoholt,nem müszálas cuccokba jár stb megvan minden higénia attól még az ember lehet büdös?Annak ellenére,hogy kellő mennyiségü tusfürdőt használ,nem fúj túl sok parfümöt,vágja a körmeit,hajat mos 2 naponta,ettől függetlenül is lehet büdös valaki?2022. máj. 16. 19:11
2/4 anonim válasza:
Szélsőséges esetben igen, például ha beteg.
Normális esetben nem.
Ha valami gonosz ember mondogatja egy normális embernek hogy bántsa vele, megalázza, azt meg le kell ignorálni 😐
3/4 anonim válasza:
Elnézést, most látom hogy ott van a listán hogy "nem beteg".
Hát amiket te felsoroltal azok alapján tényleg elég lehetetlennek tűnik!
Lehet hogy fel nem fedezett betegség van a hátterében
4/4 anonim válasza:
Előfordulhat. Nem minden dozodor/stift tartós. Előfordult már velem is, hogy nem másfajta stiftet vettem, mint amilyet szoktam és pár óra után éreztem, hogy kezdek szagos lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!