Hogyha gyakran nem megyek el pisilni amikor kellene az nagy bajt okozthat? Amikor nagyon kell persze elmegyek.
Figyelt kérdés
Tehát kell már pisilnem de még tartogatom 1-2 órát vagy többet. Ezt elég gyakran csinálom és mostanában olyan fura érzést érzek a hólyagomban.2010. szept. 16. 19:28
1/9 anonim válasza:
nemhiszem hogy bármit okozhat azonkivül hogy tágul a hólyag.. és valószinü előbb pisálsz be minthogy szétrobbantjon a hólyag
3/9 A kérdező kommentje:
A hólyagom fáj egy picit. Nem hiszem hogy vesegyulladás. Biztos volt már olyan veletek hogy nagyon sokáig visszatartottátok és utána fájt egy kicsit a pénisz fölött. Na ott fáj egy kicsit.
2010. szept. 16. 19:47
4/9 anonim válasza:
velem nem volt ilyen mivel lány vagyok.de mért nem mész el pisilni?
5/9 anonim válasza:
még mindig ugyanaz vagyok.
nah és szóval mivel visszatartod így visszafelé áramlik a veséd felé ezért lesz vesegyulladásod és veseköved.
és ha nagyon sokáig csinálod akkor mérgezést is kaphatsz.
6/9 A kérdező kommentje:
Suliban nem nagyon tudok. Szorongok vagy nemtudom és ezért nem megy.
2010. szept. 16. 20:04
7/9 anonim válasza:
Egyszer nekem is volt ilyenem és kaptam is tőle valami sz@r gyulladást :S
Tényleg nem szabad tartogatni, ha van, akkor vizelj zárt fülkében!
Szóval ne tartogasd, mert a pangó vizelet egy csomó betegséget okozhat :)
8/9 anonim válasza:
20 éves férfi vagyok, mindig csak akkor megyek hugyálni ha nagyon kell, szal visszatartom inkább!
semmi bajom nem volt még, szóval szerintem nincs gond! (én sem szeretek közös wc-ket használni a fertőzések miatt)
9/9 anonim válasza:
Én ezt a te helyedbe nem igazán csinálnám! Várjunk miért is csinálod? Nem csak hógy kitágul de ki is repedhet. Akkor pedig nincs visza út irány a korház!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!