Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Folyamatosan hízom, mitől...

Folyamatosan hízom, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Tavaly óta azt vettem magamon észre, hogy főleg a hasam elkezdett növekedni. Korábban sem voltam vékony testalkatű, de akkor látványosan nagyobb lett.

Először nem foglalkoztam vele, majd később arra lettem figyelmes, hogy konkrétan már "fogható" hasam van.

Elkezdtem néhány fogyókúrát, de semmit sem segített, és odáig fajult a dolog, hogy a hasam mintha már lógna is.

Mitől lehet ez a hízás? Nem zabálom magam halálra egyáltalán.

Privátban küldök képet az érdeklődőknek.

19F/ 94kg / 174cm

2022. ápr. 27. 22:11
1 2
 11/12 Mamura válasza:
Ha a pajzsmirigyeddel minden rendben van akkor csak egy dolog miatt hízhatsz. Többet eszel mint amit elégetnél. Van egy Kalóriabázis nevű applikació ott tételesen tudod vezetni mit eszel és mennyi kalóriát tolsz magába minden nap. És de, sokat eszel mert ha ez nem így lenne akkor nem híznál. Ez tény. Pont. Nagyon sokan azt mondják, hogy hát én nem is eszek sokat aztán szépen elkezdik egy napunkat vezetni és kiderül, hogy kétszer háromszor annyit is megesznek mint amit gondoltak.
2022. máj. 27. 23:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Sikerült azóta fogyni, vagy tovább híztál?
2022. jún. 16. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!