Milfhunter2626 kérdése:
Miért nem tudom lehúzni a bőrt a nemiszervemről?
Figyelt kérdés
Nemtudom rendesen lehúzni a bőrt . Lehet azért mert amikor nagyon kicsi voltam lusta voltam mosni és letapadt. Ebben az esetben hogyan mossam a nemiszervemet úgy hogy teljesen lemenjen a bőr?2022. ápr. 25. 23:28
2/10 A kérdező kommentje:
És az orvosok mit fognak pontosan csinálni?
2022. ápr. 26. 00:52
3/10 anonim válasza:
Milfhunter a neved,és nem tudod mi az a fitymaszűkület?😂
Tartsd tisztán ahogy eddig,és beszélj egy dokival.
Általában gyorsan,és fájdalommentesen megoldódik a dolog.
4/10 anonim válasza:
Ha letapadás, akkor felrántja. Ha szűkület, akkor körülmetél.
5/10 anonim válasza:
Probald fokozatosan lejebb huzni naponta ne fájjon de kellemetlen legyen megoldodik magatol. Ha mégse akkor max doki de az nem lesz kellemes
6/10 anonim válasza:
3 as ,soha senkinél sem oldódik meg a probléma fájdalom mentesen.
A legnagyobb traumát az orvosnál kell átélni.Nincs ott idő érzéstelenitésre,meg ha lenne is .Fájdalom mentesen csak itt a gyakon van.
A kérdést még a 5 ös válaszolta meg legjobban .
7/10 anonim válasza:
köszönöm 6os ez jol eset és összinte volt
8/10 anonim válasza:
Esetleg kipróbálhatod hogy kádban furdesz és jól kiaztatod, majd nagyon óvatosan megprobalod lehuzni
9/10 anonim válasza:
Nekem ha feláll akkor nehezen tudom ( 13 éves vagyok ), de amúgy sikerül lehúzni. Valaki tudna rá megoldást?
10/10 anonim válasza:
9. 14 vok, ha feláll én is nehezen tudom lehúzni... Amúgy az baj, ha nem marad ott a bőrt hanem vissza megy a helyére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!