A Herezacskóm túllóg a nemiszervemen, hogy lehetne megkissebiteni vagy milyen orvosi eljárások vannak ?
Csak meg tudom erősíteni az előző hozzászólókat. Amit leírsz teljesen természetes a serdülőkor után.
Azt elárulod, miért vagy miben zavar ez?
Az elsők totál félreértették, a heréje lóg túl a péniszénél!
A műtétnek mindig lehet kockázata, szóval szerintem ne.
Ha van hereviszered és amiatt lóg, akkor lehet érdemes megműtetni.
Ha szoros alsóneműt hordasz, akkor cseréld le olyanra, amiben a here hőszabályzó képessége nem akadályozott, tehát ne feszüljön a testhez, hanem lógjon. Talán erősödhet ezáltal a herezacskó hőszabályzó izomzata, illetve a hidegebb miatt közelebb kerül a testhez.
A feszes alsónadrágok károsítják a spermiumképződést is, mert az ideális hőmérséklet 34 fok.
Nekem is jobban lógott, míg feszes alsógatyákat hordtam, szerintem ellustult a herezacskó izmozata, illetve a meleg miatt a vérerek is jobban kitágulnak.
Ilyen fajtára gondolok: [link]
4-es vagyok. Tanuljatok meg értelmesen elolvasni egy kérdést! Ne engem pontozzatok le!
“A Herezacskóm túllóg a nemiszervemen”
igen igy van tehát zacsi hosszabb mint cerka
midenki tudja h ezt írta mert ez normal nyilvan méret változo nekem is van mondjuk 6 centi vagy 10 ha nem áll de általában tullog
nekem melegben vagy 12-13 centire lelóg a zacskó, de jól van az úgy (sőt ha felül vagy szex közben, odalóg a puncihoz, plusz ingert jelent a partnerednek)
én amúgy nem barkácsolnék a herékben, ha nem muszáj! gondolj bele, elég egy pici hiba, és igencsak fontos dolgoknak meszeltek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!