Mekkora az esélye, hogy elkaptam HIV vírust, vagy a szifiliszt, ha nem dugtam be a nemiszervem a nőnek, viszont többször hozzáért a péniszem a puncijához gumi nélkül (csúszka masszázst kaptam)?
Feltéve, hogy ha van neki valamilyen nemibetegsége. Ez a két fő betegség érdekel legjobban, mert ezek tudomásom szerint gyógyíthatatlanok. De bármilyen más betegséget vagy fertőzést, ha elkaphatok így érdekel.
Egy erotikus masszázson voltam amit a nő irányított így nem is tudtam, hogy majd gumi nélkül elkezdi csinálni. Be nem dugtam(dughattam), de többször végig simította a vaginájával a péniszem, valamit a lába közé szorította.
Szerintem kb. semmi. Alapvetően Magyarországon nagyon kevés HIV fertőzött nő van. Főleg a homoszexuális férfiak között terjed. Ha feltesszük, hogy a nő HIV-es volt, akkor kisebb az esélye minthogy ugyanazon a napon elcsap egy busz, majd a metró majd még a villám is beléd csap. Tehát az esélye mondhatni nulla.
A HIV-nél sosem lehet azt nèzni, hogy minek mennyi az esélye. Elèg sok dolog lehetséges. Én azt ajánlom, hogy azt nézd meg, hogy 1980 óta, azaz a HIV pandémia kezdete óta hány ilyen jellegű fertőződés törtènt. Nem tudom, hogy mennyi, de biztos a szám inkább közel van a nullához. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!