Mussed ab. műtétem 11napja volt. Belenyílaló fájdalmaim vannak a nemiszervemben vagy 2napja egy pillanatig fáj de akkor nagyon napi többször. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 1. 10:38
1/3 anonim válasza:
Így elég nehéz bármit is mondani,mert nem tudjuk pl hogy szültél e már ezelőtt vagy ez lett volna az első,vagy hogy ha volt méhszáj tágítás a műtét előtt akkor milyen módon történt.Szóval részleteket ha adsz akkor könnyebb válaszolnunk.Nekem is volt missed ab műtétem most járok a 6.hétben és nekem is fájt,érzékeny volt még után pár napig nekem lamináriás tágítás volt és attól volt érzékeny na meg attól hogy változáson megy keresztül a tested ilyenkor....konkrétan nem tudom hogy mikor halt el a magzatom de 9+6 napos voltam papír szerint mikor műtöttek.
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom,hogy veled is megtörtént :-( Még nem szültem lamnináris tágitást kaptam (iszonyú fájdalmas volt mikor felhelyezték)Ahogy ki köttem a kórházból aznap is és még vagy 2 napig véretrem most már csak barnázgatom minden nap kis mennyiségben még ez normális?Nekem a papirra at volt irva,hogy 13mm es életjelenséget nem mutató embryó tehát olyan 8hetes lehetett és a 12 hetes uh vették észre,hogy baj van mert tünet mentes voltam,nem görcsöltem és nem is véreztem...
2014. ápr. 3. 09:53
3/3 anonim válasza:
Sajnálom!Mindenkinél másképp vannak a tünetek hasonló lehet de egyforma nem.Szerintem a vérzésed már kezd majd elmúlni ha bárnázol,nekem a műtét után csak barnázásom volt aztán 3.nap beindult a vérzés elég erősen,meg is ijedtem de a doktor nő azt mondta hogy nálam fordítva működnek a dolgok ezért volt akkor a vérzés növekedés ami 2 hétig tartott,na gondolhatod milyen volt.Most vagyok műtét után 42.napon és mensim ma jött meg végre,3 hónap és újra próbálkozhatunk!Ha bármi kérdésed lenne akkor írj!Kitartást és sok sikert a továbbiakban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!