Srácok, hogyan döntenétek?
Ha a fitymáddal illetve a fitymafékkel gondok lennének, ezért teljes műtétet javasolna az orvos. Nem végzetes de zavaró gond.
Hogyan döntenél?
Én körül vagyok, még gyerekkoromban, orvosi javaslatra, mert folyton gondok voltak vele. Óvodás voltam. Semmi hátrányát nem tapasztalom. Olvastam 1-2x, hogy van, akinek száraz, nekem konkrétan semmi gondom nincs vele.
Konkrét előnyről sem tudok, rég volt már, hogy tiszta emlékem legyen róla. De az fixen tudom, hogy nincs problémám vele. Előző állapothoz képes, mondhatni ezt előnynek is. Meg elvileg mosni is könnyebb, ha számít, de megint nincs emlékem az ezelőtti állapotról.
Egyébként elég hamar el tudok menni, mi lenne akkor vele? 😂
Én azt mondom, hogy ha tényleg gondok vannak vele, akkor nyugodtan. Ne szenvedj vele. Igazából szerintem oly mindegy. Szexet ugyan úgy tudod élvezni, rajtad és párodon kívül nagyon úgy se látja más. Igazából tényleg mindegy, hogy van-e rajta bőr vagy sem. Az viszont nem mindegy, ha fáj, nehezen tudod felhúzni és sorolhatnám. Na az már gondolom a szexet is befolyásolhatja. Más életbeli probléma meg nincs. Messze pisálsz és gyorsabb megmosni 10 másodpercel. Körülbelül szerintem ennyit tapasztalhatsz max, de mondja el inkább olyan, akinek felnőtt korában lett metélve (ténylegesen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!