Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A férfiak egy része miért...

A férfiak egy része miért igénytelen magára?

Figyelt kérdés
Nem vesznek új ruhákat, nem szépítik az otthonukat. Nem tartanak rendben semmit.
2022. ápr. 22. 16:09
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
Én nem vok, igényesen öltözöm, be van lőve a hajam, alapozó, szempillaspirál, hetente 2x barber, márkás parfüm, napi 2x fürdök. Mi kell még?
2022. ápr. 22. 16:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A nök jó része is az
2022. ápr. 22. 16:36
 3/9 anonim ***** válasza:
44%

Hát azért a férfiak épitik a házat, autót is ők akarnak nem a nők.

Ha van autó a családban a nők soha kinem takaritják.

Ahol nő van ott szanaszét van minden dobálva, zokni , bugyi ruha minden.

A férfiak sokall többet is dolgoznak, a nők elvannak otthon a gyerekkel.

2022. ápr. 22. 17:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Mert nők is vannak ilyenek.
2022. ápr. 22. 18:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Mégis hány férfivel volt már dolgod, hogy ezt így kijelentetted?!

2022. ápr. 22. 20:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez igen erősen eltúlzott állítás (mondhatnám feminista). A dolgoknak van egy átlagos, normális, tárgyilagosan megítélhető állapota, amit nem kell túlzásba vinni, ahogy helyenként mondják: jó helyzetnél nincs jobb helyzet. Az új ruha sokszor felesleges, ha egyébként tiszta ill. javított, azaz látszik, hogy törődnek vele. A divatot nem kötelező követni, az már luxusnak tekinthető. A nem szépítik az otthont sem állja meg a helyét, nálunk pl. én vagyok, aki műtárgyakat vesz (és restaurál), viszont utálom a csecsebecséket, plüssmacikat és hasonló bóvlit. Az sem helytálló, hogy nem tartanak rendben semmit, mert nem az a rend, ha semmi nincs elől vagy sorban egymás mellett elvágólagosan stb. A rend az, amikor az ember mindent megtalál, ha keresi. Én ezért nem szeretek túlságosan elrakodni, mert mindennek arra a helyére emlékszem, ahol sokáig volt, tehát az emlékeimben elraktározódott. Bármit más helyre teszek, biztosan nem találom meg. Ez persze sokakban keltheti a rendetlenség benyomását, pedig nem az. Azt is figyelembe kell venni, hogy amit az ember nem lát, az nincs. És nem mindenki képes visszaemlékezni arra, ha berakott valamit a szekrénybe.

Viszont, ami a nőket illeti, ott sincs minden rendben, ezt sok évtizedes házasemberként állíthatom. Az a sok kencefice, körömlakk, dezodor csak arra van, hogy eltakarja az eltakarni valót. Nekem már a festett ill. műkörmök is gyanút keltenek, hogy mi lehet alatta. A dezodorok a férfiak számára vonzó női testillatot is elfedi egy művi szaggal. Amikor a feleségem reszeli magának a gyömbért, akkor azt a fehér műanyag edényszárító felett teszi, így pár szem reszelék kerül a fehér tálcára, ahol pár óra alatt a rácsepegő nedvesség hatására elfeketedik és ótvaros állapotúvá teszi a fehér tálcát, amit persze nekem kell letakarítanom, mert őt undorítja a fekete elszennyeződés. A mosogatógépbe rakodás nőknek lehetetlenül nehéz feladat, a könnyű öblös műanyag dobozokat felborítja a vízsugár és bennük összegyűlik a koszos mosogatólé, hiába mondom, hogy valami nehezebb tárgyat kell rátenni az ilyen mosogatni valóra, hogy ne a nyitott szájukkal nézzenek felfelé. De a hosszabbító kábelek körkörös felcsavarása is megoldhatatlan feladat és csodálkoznak, hogy pár alkalom után tengelyirányban megsodort állapotú a kábel.

2022. ápr. 22. 20:46
 7/9 anonim válasza:
25%

Mert nem is férfi a legtöbbje, azért. Csak egy világ szégyene.

És ezt én is férfiként mondom.

2022. máj. 2. 16:19
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Főleg akik már be vannak idomítva arra is, hogy nőként -ülve- pisikéljenek...
2022. máj. 2. 16:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

HA szerinted az egy férfi ismertetöjele, hogy állva pisil, akkor VELED igen komoly bajok vannak.! Az, hogy nem fröcsköli tele a WC-t/fürdöszobát, nem teszi öket növé!

Viszont éppen az ilyenek azok, akik miatt igénytelennek tartják a férfiakat általánosságban!

2022. máj. 2. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!