Párommal együtt zuhanyzunk, és 100%-ban biztosíthatlak, hogy a kép egy b..romság, az egész testét alaposan átmossa.
2019. dec. 17. 19:46
5/15 anonim válasza:
Egyéni higiéniai igényesség van, ami nem nem függő. Meg amúgy sem szerencsés, a föld lakosságának a felét leigénytelenezni😄
2019. dec. 17. 19:48
6/15 anonim válasza:
Baromság. Ha már fürdök, akkor normálisan. Nem is lenne így sok értelme.
2019. dec. 17. 19:53
7/15 anonim válasza:
mennél ki afrikába.. ott víz sincs, nemhogy rendszeres fürdés ivóvízzel.
2019. dec. 17. 19:53
8/15 anonim válasza:
Nyugodt lehetsz, a lányod afrikai barátja azt sem tudja, mi az a fürdés! Tiszta túrós neki, amikor a lányoddal szerelmeskedik!
2019. dec. 17. 19:57
9/15 Blade Bone válasza:
Szerintem ez azért lehet így, mert pl ha a kezem a legmocskosabb, nyilván azt mosom meg a legjobban... Ez viszont nem azt jelenti, hogy másutt nem, csak az intenzitás változik. A mai nők között meg sok a cicamaca, aztán pár éven belül még a szél is elviszi őket...
2019. dec. 17. 20:00
10/15 anonim válasza:
Ez vicces, engem kövérként elkönyveltek iskolába undorítónak, holott naponta kétszer már akkor zuhanyoztam , mindig kezet mostam és még az arcomat is megmostam étkezés előtt főleg suliba. Ellenben a lányok még kezet sem mostak wc után, ezt onnan tudtam, hogy nem vitték soha törcsit a mosdóba, ja igen és én soha nem használtam törcsit, papírba higiénikusabb megtörölni a kezet s arcot. Mellesleg, egyszer vettem szőlő cukrot zacsiba, kibontottam a terembe, erre kiszakadt, míg elmentem a portára seprűért és lapátért visszaérkezve láttam, hogy az a lány aki engem undorítónak titulált, földről eszik...
Ha meg már itt tartunk, egyik ilyen csaj meg egy konkrétan mosdatlan róma sráccal járt felsőbe és menőzött a srác, hogy meg is húzta... naaa, a fiúk az undorítóak ?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!