Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együttélés alatt a férfiak hogy várnak spontán szexet, ha igénytelenek, büdösek?
Ne altalanosits...én reggel este tusolok és mindig tiszta és illatos vagyok!!!
Köszi!!
Szennyvíztisztítóban dolgozom, meló után tusolok, edzès után szintèn, ès kakkantás után fenèk - alváz mosás.
Ennek ellenère szex után èn sem rohanok lemosni magamról a kettőnk nedveit, inkább összebújva "èrleljük" mind a ketten.
Minden esetre lehet h tálalnod kène neki egy napos èrlelt puncit amivel előtte játszadozott.
31F
Öreganyámék lavórban mosakodtak hideg vízben, heti egyszer volt fürdés, mert drága volt a meleg víz. Aztán volt 8 gyerek.
Na, viccet félretéve, nekem meg pont az a bajom, hogy soha nincs spontán szex, mert a párom fürdés nélkül semmire sem hajlandó. Jó, nem mondom, az orális előtt fürödjünk meg, de egy spontán dugás fél naposan most miért nem fér bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!