Fitymaszukulet miatt korulmeteles volt.
Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Aprilis 7.-en korulmeteltek fitymaszukulet miatt. Azt javasolta az orvos hogy meg aznap este vegyem le a kotest vagy masnap. Viszont masnap felhivtak hogy megse vegyem le a kotest, majd lejon magatol. Harmadnap mar elkezdtem leszedni, de abbahagytam mert nagyon ra volt szaradva a sebre. Azota nem nyultam hozza, ujra bekotottem. Mit csinaljak? Kamilla tea van itthon, gez, kotszer es betadin. Milyen kezeleseket csinaljak?
Maszturbalni es szexelni mennyi ido utan probaljak meg?
És ezekre a kérdésekre az orvosod nem volt hajlandó válaszolni?
Vagy csak nem hiszel neki, inkább az itteni professzorok véleményére adnál?
Hát, apám... Szerintem itt az ideje, hogy egy gyors mozdulattal letépd a kötést, másnap már mehet is a menet.
2022. ápr. 11. 19:46
2/8 A kérdező kommentje:
Igazabol meg sem kerdeztem mert teljesen uj volt ez az egesz, nagyon szohoz sem tudtam jutni. Ertelmes valaszt vartam.
2022. ápr. 11. 19:50
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon semmire sem emlekszem, csak azon voltam hogy vegre vege a mutetnek, annyi maradt meg hogy 4het utan kontroll es kamillazas naponta 2-3x , de ez a papiron is rajta van.
2022. ápr. 11. 19:58
4/8 anonim válasza:
Áztasd le, óvatosan itasd át kamilla teával, és próbáld valahogy letekerni. Másoknak is sikerült már.
2022. ápr. 11. 20:13
5/8 A kérdező kommentje:
#4 koszonom szepen!!
2022. ápr. 11. 20:16
6/8 anonim válasza:
Nincsen mit. Legalább 2...3 hét mire használható lesz nagyon óvatosan, de teljesen lehet hogy 1-2 hónapba is bele telik.
2022. ápr. 11. 20:18
7/8 A kérdező kommentje:
Igazabol nem faj meg semmi, viszket, es a makkon erzekeny, de mar az sem annyira. Elviselheto inkabb. Jo munkat vegzett a doki szerintem. Nem lesz baj.
2022. ápr. 11. 20:31
8/8 anonim válasza:
Szerintem azért erre nagyon figyelnek, mert ha elrontják, lehet hogy másnap már a nyakuk lesz ugyanúgy vágva...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!