Lehetseges ingyenes korulmeteles fitymaszukulet eseten?
Fitymaszukuletem van és szeretnek orvoshoz fordulni, korulmeteles miatt, viszont nem tudom hogy mukodik az egeszsegugy Magyarorszagon (van TAJ-om). Ingyen szeretném ezt elrendezni, ez lehetseges? Hogy tudnek ilyen orvosokat keresni? Tudnatok esetleg ajanlani?
Koszonom szepen!
21/F
"nem tudom hogy mukodik az egeszsegugy Magyarorszagon"
- nem mintha máshol tudnád, hogy hogy működik...
Amúgy ingyenes. A háziorvosodat keresd ő majd továbbirányít.
1. kerdezo igen, mashol se nagyon tudom, de miota Mo-n elek itt meg hazidokinal se voltam
2. kerdezo ez gondolom maganklinikara nem vonatkozik, ugye? Keresgeltem úgy, hogy top urologusok Bp-en, de maganklinikasokat talalok csak.
Kedves Kérdező!
Szerintem magánklinikára nem vonatkozik. Bár az állami kórházban dolgozó sebészek, urólógusok nagy része magán rendelőben is praktizál. Érdemes utána kérdezni.
Elmész 1 SzTK ba,a beteg felvételnél megmondják területileg melyik szakrendelőhöz tartozol. Na oda kell menni az urológiára .
Mindenhova csak úgy nem lehet befutni.
A műtét kortól független ingyenes .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!