Szemölcsök végbél környékén, ez lehet hpv? (meleg kérdés, az egyértelműség kedvéért)
Kb. két éve nem voltam szexuálisan együtt ilyen formában senkivel, azelőtt volt egy állandó partnerem, akinek lehet voltak más partnerei is, viszont soha nem láttam rajta szemölcsöt.
Egyébként szőrteleníteni akartam, ezért nekiestem borotvával a seggemnek és azóta jelentek meg. Ez volt kb. nyáron és lehet hagytam mikrosérüléseket. Ezt azért írom le, mert olvastam olyasmit is, hogy sérülések helyén is keletkezhet szemölcs. És a szemölcsök is utána kezdtek megjelenni.
Illetve a másik opcióm az a végbélnyílás rákja, ami lehet hpv-s is.
Ha elmegyek orvoshoz, akkor mire számítsak, hogy mi lesz ez? Amúgy kb. 5 db. van, ha jól számoltam. Amikor az első jelent még nem aggódtam, mert hasonló volt, mint ami van a hónaljamnál is (az is egy), de aztán most mára már 5 van.
Illetve jól gondolom, hogy ez bőrgyógyászt igényel? Más esetben nem lenne gond, de ha azt mondom a végbélnyílásom környékén vannak, akkor ugye nem néznek hülyének, hogy oda megyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!