2-3 (condylomas?) szemölcsöt találtam a végbelemtől néhány centire. A napokban tervezek orvoshoz menni, de nem tudom bőrgyógyászatra, urológiára vagy hova kell ilyenkor menni?
Kérlek segítsetek, ha tudtok!
2 napja minden anyagot elolvasok, s minden videót megnézek a témával kapcsolatban… mindenki ír mindenfélét; egymásnak gyakran ellentmondó dolgokat is.
Alig értek valamit… Már a hideg ráz az aggodalomtól. Úgy érzem magam, mint aki AIDS-es, mert egyesek szerint soha nem lehet meggyógyulni es örökké fertőző maradok. Mások szerint ez idővel elmúlik, az immunrendszerem 100%-ban kiírtja a vírust. Mi az igazság?
Attól is félek, hogy a belemen is lehet szemölcsöm, bár azon az említett hármon kívül többet sehol sem találtam, azok is azért jó pár centivel távolabb vannak. Ha a belemen is van, s nem szedetem le, az elrákosodik? Nagy az esélye, hogy ott is van?
(Magán bőrgyógyász hetek múlva fogadna…) van értelme elmenni TB alapon megnézetni/kezeltetni? Az állami orvos is ingyenesen fagyaszt, éget, stb ha arra kerül a sor? (Urológushoz vagy bőrgyógyászhoz forduljak a dologgal?)
30 éves Felnőtt férfi vagyok, mégis úgy stresszelek, mint egy kisgyerek.
Államiban is ugyan úgy távolitják el,mint magán rendelésen.
Talán még ugyanott is .
Az sztk is ugyan úgy jár el, mint ahogy fentebb írták.
Aztán saját lábon távozol, kb. mint a fogorvosinál.
Feltéve, hogy tényleg az a bajod.
Majd az orvos megmondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!